Ελλάδα

Μενίδι: Η στιγμή που το ΙΧ με τον 45χρονο πατέρα καίγεται - Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Μενίδι: Η στιγμή που το ΙΧ με τον 45χρονο πατέρα καίγεται - Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
Νέα τροπή στο θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών που εντοπίστηκε μετά από φωτιά σε αυτοκίνητο στο Μενίδι. Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ σχετικά με την απανθρακωμένη σορό του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών που εντοπίστηκε το Σάββατο σε όχημα στο Μενίδι μετά από φωτιά.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 9.30 όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών. Μόλις ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης εντοπίστηκε απανθρακωμένη η σορός του άνδρα στη θέση του οδηγού.

Μάλιστα στο δελτίο του ANT1 προβλήθηκε και video από τις πρώτες στιγμές που το ΙΧ άρπαξε φωτιά.

Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία έρχεται στο προσκήνιο

Σύμφωνα με πηγές από αστυνομικές πηγές το καμμένο αμάξι αναγνωρίστηκε από την επίσης τουρκικής καταγωγής 42χρονη σύζυγο του θύματος η οποία δύο ώρες πριν το τραγικό συμβάν μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών όπoυ τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna για να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός.