Ελλάδα

Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος - «Βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου», λέει η μητέρα της

Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος - «Βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου», λέει η μητέρα της
Συγκλονίζουν η μητέρα και η αδερφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντοφό της στη Σαλαμίνα, «βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου» είπε κλαίγοντας η μάνα.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά και μάλιστα έφτασε εκεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο και κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ προς το παρόν δεν τον έχει αναλάβει κανένας δικηγόρος.

Ο ίδιος ομολόγησε από χθες την πράξη του, ότι δολοφόνησε την 43χρονη γυναίκα, ενώ οργή προκαλούν και τα πρώτα του λόγια που φέρεται να είπε «δεν άξιζε να ζει, ήμουν αποφασισμένος να την σκοτώσω».

Συγκεκριμένα ο δολοφόνος είπε: «Αποφάσισα να το κάνω γιατί τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Για αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι ώστε να μην είναι μπροστά.

Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα με την καραμπίνα. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν από λίγες ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι.

Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα. Ένιωσα προδομένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό».

Συγκλονίζει η μητέρα και η αδερφή της 43χρονης

Η μητέρας της 43χρονης είπε μιλώντας στην τηλεόραση του star: «Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει. Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό.

Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε. Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι».

Aπό τη μεριά της η αδελφή της 43χρονης ανέφερε: «Δεν αισθάνομαι τίποτα. Δε φοβάμαι πια μήπως αυτός ο άνθρωπος κάνει κακό σε μένα, τα παιδιά μου, τη μητέρα μου, αλλά τίποτε άλλο. Αυτός ο άνθρωπος με καταδίκασε σε μια άσχημη καθημερινότητα. Άργησε να μου μιλήσει η αδελφή μου για την κακοποίηση που υφίστατο».