Ελλάδα

Στη φυλακή ο «ματάκιας» κομμωτής από τα Βριλήσσια για τις κρυφές κάμερες

Στη φυλακή ο «ματάκιας» κομμωτής από τα Βριλήσσια για τις κρυφές κάμερες Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο 49χρονος κομμωτής που καταγγέλθηκε από την οικογένεια του και 9 εργαζόμενές του ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, τόσο στο σπίτι του, όσο και στο κομμωτήριό του και τις παρακολουθούσε.

Ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει το κακούργημα της παράνομης καταγραφής και το πλημμέλημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκε την τοποθέτηση των καμερών και την παρακολούθηση των γυναικών, αρνήθηκε ωστόσο κατηγορηματικά ότι διακινούσε το πορνογραφικό υλικό σε τρίτους.

«Έβαλα τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και το κομμωτήριο πριν από 1,5 χρόνο, όταν έκανα εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες του καταστήματος. Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα.
Όλο το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ήταν αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική κρίση. Δεν υπάρχουν στικάκια με πορνογραφικό υλικό, ούτε διέθεσα ποτέ αυτό το υλικό σε οποιονδήποτε», φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος.

Ο 49χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πραξεις του, ζητώντας συγνώμη από τα μέλη της οικογένειάς του και τις υπαλλήλους του.

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Έχω την αποκλειστική ευθύνη. Υπεραγαπώ την οικογένεια μου, η οποία δε γνώριζε τίποτα. Από την πρώτη στιγμή έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των Αρχών, αφού έδωσα στις τους κωδικούς μου σε όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν», ανεφερε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή.

Μήνυση σε βάρος του έχουν καταθέσει οι δυο κόρες και η σύζυγός του, αλλά και πολλές από τις υπαλλήλους που απασχολούσε στην επιχείρησή του.