Ελλάδα

Η Ελλάδα στις πλατείες για την έλευση του 2024 - Όλες του κόσμου οι Πρωτοχρονιές με εικόνες και βίντεο!

Η Ελλάδα στις πλατείες για την έλευση του 2024 - Όλες του κόσμου οι Πρωτοχρονιές με εικόνες και βίντεο! Φωτογραφία: EUROKINISSI
Λίγες μόνο ώρες έμειναν για να υποδεχθεί και η Ελλάδα το 2024, με τις κεντρικές πλατείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας να γεμίζουν ήδη από κόσμο που θέλει να γιορτάσει την έλευση του νέου χρόνου.

Εν τω μεταξύ σήμερα «γιορτάζει όλη η Γη», καθώς όλες οι χώρες του ο πλανήτη υποδέχονται το 2024, με την ελπίδα το νέο έτος να φέρει χαρά, υγεία και ευτυχία σε όλους, και κυρίως ειρήνη.

Το Κιριμπάτι έγινε η πρώτη χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο που βρίσκεται στο 2024 ήδη από τις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας και ακολουθεί η Νέα Ζηλανδία.

Δείτε φωτογραφίες από μεγάλες πρωτεύουσες της Ασίας, του Ειρηνικού και αλλού που ήδη υποδέχθηκαν ή ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο έτος 

SYDNEY

NEW YEAR 1

NEW YEAR 2

NEW YEAR 4A

Με φαντασμαγορικές τελετές, βεγγαλικά και σόου με φώτα, πολλές χώρες σ' όλο τον κόσμο υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά. Κάποιες από αυτές, είναι πιο μπροστά από τις άλλες, λόγω των διαφορών στη ζώνη της ώρας.

Δείτε βίντεο από την αλλαγή της χρονιάς:

{https://youtu.be/lCmH7CnFOH4}

{https://youtu.be/XBfKxTA9f4k}