Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του
Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε - μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή - ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, η Εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και, όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του όταν αποκάλυψε πως κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, ενώ παράλληλα την εκβίαζε πως θα διαρρεύσει υλικό που είχε τραβήξει παράνομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους. Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως είχε πέσει θύμα εκβιασμού ενώ σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε και τον δράστη, αλλά και όσα συνέβαιναν.