Ελλάδα

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου
Η αδέρφη του Μπάμπη Κούτσικου, Χριστίνα, μίλησε λίγες ώρες μετά την ανεύρεση της σορούς του και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στις έρευνες.

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν κοντά της στις προσπάθειες για την αναζήτηση του Μπάμπη Κούτσικου, εξέφρασε η οικογένεια του 31χρονου

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, γιατί τις τελευταίες δέκα ημέρες που κινούμουν στον κάμπο εγώ έβλεπα μόνο εθελοντές και την ομάδα αυτή με τον σκύλο και την ομάδα που ήρθε μέσω της εκπομπής. Την ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου. Ξέρω ότι έχουν έρθει η Θηροφυλακή Πάτρας, Αγρινίου, εθελοντές από την Πάτρα.

»Αν ξεχνάω κάποιον συγχωρέστε με, ίσως δεν έμαθα τα ονόματα και από πού ήρθαν αλλά ευχαριστώ όλους τους εθελοντές. Αυτοί ξέρουν ποιοι είναι όλοι που έψαχναν να βρουν τον αδερφό μου μέχρι το τέλος που βρέθηκε.

Σημειώνεται πως οι έρευνες για τον άτυχο 31χρονο θα είχαν σταματήσει αν δεν υπήρχε συγκεκριμένο αίτημα της οικογένειας στην Εισαγγελία: «Εμείς κάναμε το αίτημα, ευχαριστώ και την κυρία Εισαγγελέα κι αυτό θέλω να το ακούσει. Ευχαριστώ που έκανε δεκτό το αίτημά μας και αυτό τον άνθρωπο και όλους τους υπόλοιπους εθελοντές που μας βοήθησαν».