Ελλάδα

Άργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε με ατμοσίδερο τη σύζυγό του και την έλουσε με χλωρίνη

Άργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που χτύπησε με ατμοσίδερο τη σύζυγό του και την έλουσε με χλωρίνη
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που χτύπησε τη σύζυγό του με ατμοσίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, μέσα στο σπίτι τους στο Άργος.

Ο 34χρονος αφού οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 34χρονου, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο Mega το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βιασμό και βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Ο 34χρονος μιλώντας στο ίδιο κανάλι αρνήθηκε ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη μητέρα δύο παιδιών και ότι την χτύπησε με σίδερο, ενώ παραδέχθηκε ότι εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε” δήλωσε για το περιστατικό. “Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι, αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι» πρόσθεσε ο 34χρονος ενώ ισχυρίστηκε ότι έριξε γάλα και όχι χλωρίνη.

Ο συνήγορος του 34χρονου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα δράμα οικογενειακό αυτή η περίπτωση. Νομικά, τον υποστηρίζω για τις ελαφρυντικές περιστάσεις που έχει, δεν υπήρχε χτύπημα με σιδερόβεργα. Αυτή η κατηγορία που αύριο θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ο βιασμός και η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα. Το κατηγορητήριο δεν αναφέρει απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι μια περίπλοκη υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό για τα δυο παιδιά, αλλά και για το θύμα. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι της έχει συμβεί».