Ελλάδα

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Συγκεκριμένα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, βγήκε σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη 02/04) από τις φυλακές.

Το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) βγήκε από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό.

Η 38χρονη γυναίκα βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα, ενώ εκεί βρισκόταν μία από τις κόρες της, η οποία έπεσε στην αγκαλιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα του κοριτσιού ήταν 20 μήνες για το πλημμέλημα της εκβίασης σε βάρος του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης.

Είχε όμως εκτίσει σχεδόν όλη την ποινή, με την προσωρινή κράτησή της. Οπότε ήταν θέμα χρόνου να αποφυλακιστεί.

Η ίδια ξέσπασε σε δάκρυα χαράς και δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση. Ο κ. Λύτρας ωστόσο σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η 38χρονη αισθάνεται δικαιωμένη και είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με τα παιδιά της.

«Όταν παραμένει ένας άνθρωπος 18 μήνες στη φυλακή είναι πολυ δύσκολ, ειδικά οταν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα κατηγορήθηκε. Το θέμα είνα πως η γυναίκα επιστρέφει στην οικογένειά της, μακάρι η οικογένεια αυτή να έχει ένα νέο ξεκίνημα. Το παιδί θέλει μεγάλη βοήθεια, πρέπει να συνεχίσει το σχολείο, η μητέρα θα πηγαινοέρχεται συχνά να το βλέπει. Αισθάνεται δικαιωμένη, την πίστεψαν, έσκυψαν πανω σε εκείνη και το παιδί. Είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού επειδή ήταν έγκλειστη, είνα διαδικαστικο το θέμα να την ξαναπάρει», σημείωσε ο κ. Λύτρας.