Ελλάδα

Το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα

Το μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ο Σάκης Αρναούτογλου παραμονές Πάσχα 2024 στέλνει τις δικές του ευχές και συμβουλές σε όλους μας ενόψει της Ανάστασης.

Το Πάσχα είναι μία από τις σημαντικότερες γιορτές της Ορθοδοξίας, καθώς οι χριστιανοί εορτάζουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης του Θεανθρώπου, σε συνδυασμό με την αναγέννηση της φύσης που φέρνει η άνοιξη, συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας επί του φόβου, τον οριστικό θρίαμβο της ζωής απέναντι στο σκοτάδι και τον φόβο. Μας διδάσκει το μεγαλείο της ανιδιοτέλειας και της αλληλεγγύης, το θρίαμβο της αληθινής αγάπης απέναντι στο θάνατο, ότι όπου υπάρχει μαρτύριο και δοκιμασία, μπορεί να υπάρξει και λύτρωση.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές 2024, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook στέλνει το δικό του μήνυμα για το Πάσχα 2024 και την Ανάσταση. Εύχεται αγάπη, υγεία και ευημερία και δίνει και συμβουλές για το πασχαλινό τραπέζι. 

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα 2024

Φιλες και φίλοι καταρχάς καλό μήνα! Η χαρά της Ανάστασης να γεμίσει την καρδιά σας με γαλήνη και αγάπη, να μας οδηγήσει σε έναν κόσμο γεμάτο καλοσύνη και συμπόνια ενώ η ελπίδα και η αισιοδοξία της να σας συντροφεύουν όλο το χρόνο. Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μέσα από αυτή την καιρική σελίδα έχετε γίνει κατά κάποιο τρόπο μέρος της ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!. Εύχομαι από καρδιάς να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα γεμάτο αγάπη, όμορφες στιγμές και να περάσετε τόσο ωραία που να ξεχάσετε να μετρήσετε μέχρι και τις... θερμίδες .

Δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω για τις τόσο όμορφες ευχές σας σχετικά με την υποψηφιότητα μου στις προσεχείς Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

{https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/pfbid02CZu6Rh1S8wK6qvvXgDMVYzgyPHjJhdsfeZYeXU7GCeU2hE8qG8pBbS4mz1CTsXahl}