Ελλάδα

Κηφισιά: Ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδί 4,5 ετών, για έξι ώρες

Κηφισιά: Ξέχασαν μέσα σε σχολικό παιδί 4,5 ετών, για έξι ώρες Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Δικογραφία σε βάρος του οδηγού του σχολικού και της συνοδού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ένα αγόρι 4,5 ετών έμεινε ξεχασμένο για έξι ώρες μέσα σε σχολικό στην Κηφισιά, καθώς ο οδηγός και η συνοδός δεν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί είχε μείνει μέσα στο όχημα.

Ο πατέρας του παιδιού έκανε σήμερα καταγγελία στο τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς. Ο ίδιος ανέφερε ότι στις 08:00 της Δευτέρας παρέδωσε όπως κάθε ημέρα το αγόρι στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Όπως φαίνεται, το παιδί κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όταν το σχολικό έφτασε στον προορισμό του, αποβιβάστηκαν οι υπόλοιποι μαθητές, αλλά ο οδηγός και η συνοδός δεν αντιλήφθηκαν ότι το αγόρι έμεινε μέσα στο όχημα.

Όταν πήγε να πάρει το σχολικό, στις 14:00, ο οδηγός είδε το παιδί που ήταν τρομοκρατημένο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και το μετέφερε στο νηπιαγωγείο, ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν από το σχολείο για το τι είχε συμβεί.

Σε βάρος του οδηγού του σχολικού και της συνοδού σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο τους δεν έχει εντοπιστεί.