Ελλάδα

Η διπλή παραλία που απέχει μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Η διπλή παραλία που απέχει μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας Φωτογραφία: YOUTUBE/UPSTORIES
Αν αναζητάς παραλίες σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα τότε αυτή η πρόταση είναι για σένα!

Μια ανάσα μας χωρίζει από το σαββατοκύριακο και οι υψηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν βουτιά στη θάλασσα και παιχνίδι στην άμμο. Και μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να αργούν ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο σε μια από τις παραλίες διαμαντάκια της Αττικής, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Αν είστε και εσείς στην ίδια διάθεση τότε αξίζει να διαβάσετε την πρότασή μας και την επισκεφθείτε για μια βουτιά λίαν συντόμως. Ο λόγος για την παραλία Βαρδάρης που δεν είναι γνωστή σε πολλούς αλλά όσοι την επισκέπτονται δεν την αλλάζουν με τίποτα γιατί είναι ήσυχη, απάνεμη, με πεντακάθαρα νερά. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για ένα δροσερό διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητα.

Παραλία Βαρδάρης: Ένας προορισμός με Σαλονικιώτικο όνομα και τροπικά χρώματα για απίθανες βουτιές 

Η καλά κρυμμένη διπλή παραλία Βαρδάρης είναι πολύ κοντά στα Μέγαρα, σε απόσταση μόλις  30 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας. Σημειωτέον δεν είναι οργανωμένη οπότε καλό θα είναι να έχετε εξοπλιστεί με φαγητό, νερό και ομπρέλα αν θέλετε να περάσετε όλη σας τη μέρας εκεί. Πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, βότσαλο, μαγευτική θέα και ηρεμία, υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν λουόμενο;  Θα εντυπωσιαστείτε από τον βυθό και τα γαλαζοπράσινα νερά και σίγουρα θα νιώσετε σαν να είστε σε κάποιο νησί.

Μπορείς να φανταστείς καλύτερο προορισμό σε τόσο κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας;

{https://www.youtube.com/watch?v=ZqH3ntM-LaA}