Ελλάδα

Πασαλιμάνι: Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών με ένα νεκρό και ένα τραυματία

Πασαλιμάνι: Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών με ένα νεκρό και ένα τραυματία
Αιματηρή συμπλοκή έξω από σούπερ μάρκετ στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι με τραυματία και νεκρό.

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών με τον τραυματισμό ενός εξ αυτών και τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ακόμη, έλαβε χώρα πριν από λίγο έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ομάδα αλλοδαπών είχαν διένεξη μεταξύ τους και πάνω στον καβγά τραυματίστηκε κάποιος και ένα ακόμη κατέληξε μετά από πυροβολισμούς.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Dnews από το σημείο του περιστατικού δείχνουν την κινητοποίηση και την αναστάτωση που επικράτησε. Το ασθενοφόρο έσπευσε για να παραλάβει τον τραυματία αλλά και το θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομα κουρδικής καταγωγής με το κίνητρο μέχρι στιγμής να ερευνάται.

 dnews foto 2 71ef4

Αρχικά υπήρξε σύγχυση με το τι ακριβώς συνέβη καθώς το αιματηρό περιστατικό πλησίον κεντρικού σούπερ μάρκετ της Ακτής Μουτσοπούλου θεωρήθηκε λανθασμένα ως απόπειρα ληστείας. Μετά όμως από τις πρώτες μαρτυρίες όσων βρέθηκαν ως αυτήκοοι και αυτόπτεις μάρτυρες στο σημείο, έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με πυροβολισμούς.