Ελλάδα

Ανατροπή με τον γνωστό ποινικολόγο: Ομολογεί τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και ζητά συγγνώμη

Ανατροπή με τον γνωστό ποινικολόγο: Ομολογεί τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και ζητά συγγνώμη
Σε εξέλιξη εδώ και λίγα λεπτά είναι η απολογία του 52χρονου γνωστού ποινικολόγου για την υπόθεση σωματικής κακοποίησης της 37χρονης γυναίκας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ποινικολόγος αλλάζει εντελώς υπερασπιστική γραμμή και αναμένεται να ομολογήσει την πράξη του, ότι δηλαδή ο ίδιος χτύπησε άσχημα τη γυναίκα του, από την οποία ζητά συγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα της προκάλεσε.

Η εκ διαμέτρων αλλαγή υπερασπιστικής πλεύσης του κατηγορουμενου για βαριά σκοπουμενη σωματική βλάβη συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες η 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση επισκέφθηκε αργά το βράδυ την 37χρονη στο σπίτι της και της πήρε κατάθεση. Εκεί, η άτυχη γυναίκα φέρεται να επιβεβαιωσε τα ευρήματα του γιατρού και να περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της από το σύζυγό της.

Πριν από την απολογία του 52χρονου, το κατώφλι της ανακριτριας πέρασαν τρεις μάρτυρες υπερασπισης, η πρώην σύζυγος του 52χρονου, η μεγάλη κόρη του από τον πρώτο του γάμο και ο κουμπάρος και στενός φιλος επίσης δικηγόρος του κατηγορουμενου.