Ελλάδα

Μια νησιωτική παραλία 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Μια νησιωτική παραλία 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας Φωτογραφία: YOUTUBE/ GREECE WITH MY CAMERA
Βρήκαμε μια από τις ωραιότερες καλά κρυμμένες παραλίες της Αττικής που αξίζει να επισκεφθείτε για μια βουτιά οταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Αν ψάχνετε για παραλίες με τικρκουάζ νερά που παραπέμπουν στις γραφικές ακτές του Ιουνίου, πεντακάθαρη αμμουδιά και τοπίο ησυχαστήριο τότε η παραλία Αλθέα ή αλλιώς Σκαλάκια στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί πρέπει να μπει σίγουρα στα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε.

Τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε ξ΄έγνοιαστες βουτιές απαλλαγμένες από την κοσμοπλημμύρα και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής μόλις 45 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας.  Πρόκειται για μια ανοργάνωτη παραλία καλά κρυμμένη στο 35ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Αθηνών – Σουνίου, με προορισμό την Αγία Μαρίνα και την Αλθέα.

Ένα απάνεμος κολπίσκος με υπέροχα κρυστάλλινα νερά θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές αποφόρτισης. Οι γνώστες μάλιστα την αποκαλούν και ως παραλία «διαμάντι» της Αττικής καθώς προσφέρει όλα όσα θα βρεις σε μια παραλία νησιού χωρίς όμως να ταξιδέψεις με πλοίο.

Παραλία Αλθέα Σκαλάκια: Μια νησιωτική παραλία, 45' από την Αθήνα

Τα εξωπραγματικά γαλαζοπράσινα νερά της σε συνδυασμό με τη θέα που θα απολαύσετε αν μείνετε εκεί μέχρι το ηλιοβασίλεμα θα σας ενθουσιάσουν.  Το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που δεν φανταζόσασταν ότι η υπάρχει τόσο κοντά στην Αθήνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=YySdFXcnLuU}