Ελλάδα

Πώς εξελίσσονται οι φωτιές στην Αττική τώρα

Πώς εξελίσσονται οι φωτιές στην Αττική τώρα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης σήμερα 20/6, στη Βαρυμπόμπη και στον Κόκκινο Μύλο. Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη φαίνεται πως τέθηκε υπό έλεγχο. Ζημιές σε επιχειρήσεις και αυτοκίνητα στο Αιγάλεω.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Βαρυμπόμπη και στον Κόκκινο Μύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα και δεν απειλούνται αυτή τη στιγμή κατοικίες.

Στο σημείο σπευσανισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή επιχειρούν 11 οχήματα με 45 πυροσβέστες, ενώ από αέρος επιχειρούν ήδη τρία αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Συνδράμουν, δε, τρεις ομάδες πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ και υδροφόρες ΟΤΑ.

Η φωτιά φαίνεται να έχει ελεγθεί.

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Τατοΐου

Λόγω της φωτιάς στην Βαρυμπόμπη η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Τατοΐου, από το ύψος της ταβέρνας «Λεωνίδας».

Φωτιά στο Μενίδι

Την ίδια ώρα, φωτιά ξέσπασε στην οδό Κλεισούρας στα όρια Κόκκινου Μύλου και δήμου Αχαρνών. Οι φλόγες βρίσκονται σε ρέμα μέσα σε δύσβατο σημείο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες.

Έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ στην περιοχή επιχείρησαν και εναέρια μέσα.

Η φωτιά στο Μενιδι ξεκίνησε από περιβάλλοντα χώρο μπήκε σε ρεματιά και ανέπτυξε δυναμική, ενώ έκαψε περιβάλλοντες χώρους επιχειρήσεων.

{https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/494634313003264/}

Εκτροπές κυκλοφορίας

Διενεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας λόγω της φωτιάς:

1) Λ. Ιωνίας καιΓκρίτσα,

2) Στην Οδό Αλαμάνας

3) Στην οδό Ποσειδώνος

Φωτιά στο Αιγάλεω

Υπάρχουν ζημιές σε επαγγελματικούς χώρους στην οδο Μικελης 11. Η φωτιά μπήκε σε επιχειρήσεις μεταφορικές και σε συνεργειο, ενώ  καίγονται και δυο αυτοκίνητα.

FOTIA_TORA2_f56a2.jpegFOTIA_TORA_2b750.jpegFOTIA_TORA_1_259e5.jpeg