Ελλάδα

Ξέσπασμα της Χριστίνας Σούζη στον «αέρα»: Μην διαβάζετε ό,τι να’ ναι, εγώ χαζή είμαι;

Ξέσπασμα της Χριστίνας Σούζη στον «αέρα»: Μην διαβάζετε ό,τι να’ ναι, εγώ χαζή είμαι;
«Τρέχουν να πούνε τον καιρό, μπας και τον πούνε πρώτοι», σχολίασε η Χριστίνα Σούζη για συναδέλφους της.

Η Χριστίνα Σούζη δεν συγκρατήθηκε και έκανε «παρατήρηση» στους παρουσιαστές εκπομπής του ΣΚΑΪ, για τα όσα είπαν σχετικά με τον καιρό προτού ακούσουν την πρόγνωσή της.

«Να πω κάτι γιατί σας άκουσα και νωρίτερα. Οι θερμοκρασίες δεν αλλάζουν μέχρι και την Τετάρτη. Γιατί σας άκουσα που λέγατε “έρχεται το επόμενο 10ήμερο που θα κάνει, που θα δείξει κτλ.”», είπε αρχικά η μετεωρολόγος απευθυνόμενη στον Γιώργο Γρηγοριάδη και τον Γιάννη Πιταρά, στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

«Μην διαβάζετε ότι να’ ναι στο διαδίκτυο. Έχετε μετεωρολόγο. Ακούτε τι λέει», συμπλήρωσε. «Μα γιατί σε φέραμε εδώ, εσένα εμπιστευόμαστε», της απάντησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, αλλά η Χριστίνα Σούζη αντέδρασε ξανά: «Όχι. Από το με εμπιστεύστε, μέχρι τι λέτε απέχει παρασάγγας».

Στη συνέχεια η μετεωρολόγος υπογράμμισε ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη η θερμοκρασία θα είναι περίπου ίδια. «40άρια υπάρχουν, 41 βαθμοί υπάρχουν, στη δυτική Ελλάδα», σημείωσε.

Δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για συναδέλφους της, αναφερόμενοι σε κάποιους που «τρέχουν να πούνε τον καιρό, μπας και τον πούνε πρώτοι». «Δεν έχω κόντρα με κανέναν, θεωρώ ότι η πρόγνωση πέρα των επτά ημερών είναι επισφαλής. Γιατί λοιπόν να τη λέμε, για να πανικοβάλουμε τον κόσμο; Εγώ χαζή είμαι; Δεν βλέπω τα στοιχεία; Γιατί πρέπει να πανικοβάλω τον κόσμο;», συμπλήρωσε.