Ελλάδα

Σε live streaming η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

Σε live streaming η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο
Τουλάχιστον 64 δήμοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Θανάση Παπαθανασίου και θα μεταδώσουν τη συναυλία για τα Τέμπη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου live σε γιγαντοοθόνες.

Tο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων γνωμοδότησε θετικά στο αίτημα να δοθεί άδεια για live streaming της μεγάλης συναυλίας για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (11/10), στο Καλλιμάρμαρο.

Το αίτημα κατέθεσε ο Σύλλογος «Τέμπη 2023» στο αρμόδιο συμβούλιο, που το έκανε ομόφωνα δεκτό σε συζήτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα ήταν 7ο στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων με το ερώτημα της έγκρισης ή μη του συμπληρωματικού αιτήματος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» για ζωντανή μετάδοση της συναυλίας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr.

Ανάλογη πρόταση είχαν κάνει και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο. Σε μία έχτρα κίνηση ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προέτρεψε τους δήμους σε όλη τη χώρα να διοργανώσουν προβολές της συναυλίας για τα Τέμπη σε πλατείες και δημόσιους χώρους.

Τουλάχιστον 64 δήμοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα και θα μεταδώσουν τη συναυλία live σε γιγαντοοθόνες.

{https://www.facebook.com/ThanasisPapakonstantinou/posts/pfbid0tJym3qT5mLQhTtwYMwkSKpQYUw3Kg9tGMHa72huNiTaxcfVBgB3WvSXaSRyuoUgWl}

Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τους νεκρούς των Τεμπών είναι sold out, για να μην ξεχάσει κανείς όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 και η συναυλία ξεκινά στις 19:00. Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου, για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών, για να μην «κουκουλωθεί» το σπουδαιότερο ίσως έγκλημα κατά της κοινωνίας στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.

tempi0synaylia-kallimarmaro_c5043.jpg