Ελλάδα

Green Day: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ – Ανάρπαστα τα εισιτήρια

Green Day: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ – Ανάρπαστα τα εισιτήρια Φωτογραφία: EPA/LUIS TEJIDO
Εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια για τους Green Day στις Ζώνες Α, Β και VIP για τους όρθιους.

Οι Green Day έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του Eject Festival.

Σήμερα ξεκίνησε η προπώληση για την εμφάνισή των Green Day στις 6 Ιουλίου 2025 και ήδη τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα. Για την αγορά τους υπάρχει σειρά προτεραιότητας ενώ ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τους όρθιους στις Ζώνες Α Early Bird τα εισιτήρια των 80 ευρώ και τα αντίστοιχα των 120 και 200 ευρώ στις ζώνες Β και VIP.

Πλέον διαθέσιμα είναι τα εισιτήρια των 140 ευρώ στη Ζώνη Α, 85 και 90 ευρώ στη Ζώνη Β και 230 ευρώ στη VIP. Τα VIP εισιτήρια αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλέτες.

Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 210 9636489, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 17:00. Επίσης για παιδιά έως 7 ετών δεν απαιτείται εισιτήριο ενώ για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται παιδιά έως και 9 ετών στην Ζώνη Α (Front Of Stage).

Σημειώνεται ότι το Eject Festival γιορτάζει τα 20 χρόνια του και αποφάσισε να παρουσιάσει το μεγάλο απωθημένο του ελληνικού κοινού, τους Green Day,

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής, με πωλήσεις άνω τω 75.000.000 δίσκων παγκοσμίως. Έχουν κερδίσει 5 Grammy Awards, 6 Billboard Music Awards, 4 Brit Awards, 12 MTV Music Awards και πολλά ακόμα βραβεία ανά τον πλανήτη.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας ΕΔΩ.