Life

Αθερίδης για Σταρόβα: Του έλεγα να προσέχει και έπαθα πρώτος εγκεφαλικό

Αθερίδης για Σταρόβα: Του έλεγα να προσέχει και έπαθα πρώτος εγκεφαλικό Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
«Παίρνω δέκα χάπια την ημέρα», δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε με χιούμορ για το εγκεφαλικό που υπέστη τόσο ο ίδιος όσο και ο Δημήτρης Σταρόβας, εξηγώντας ότι παρότι προειδοποιούσε τον φίλο του, τελικά πρώτος εκείνος έζησε αυτή την περιπέτεια.

«Παίρνω πολλά φάρμακα μετά το εγκεφαλικό, 10 χάπια την ημέρα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno του Mega. «Είμαι 59 ετών, αισθάνομαι 59 σωματικά, αλλά πνευματικά αισθάνομαι 25», σημείωσε.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι κάποτε προειδοποιούσε τον Δημήτρη Σταρόβα να προσέχει την υγεία του και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του φίλου του.

«Πριν πάρα πολλά χρόνια, όταν άρχισε να παχαίνει ο Δημήτρης- μιλάμε για 25 χρόνια πριν, όταν κάναμε το “Είμαστε στον αέρα”- τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω “Ρε Δημητράκο, σε παρακαλώ για θέματα υγείας, τα κιλά σου είναι κάτι που πρέπει να το προσέξεις, γιατί φτάσαμε σε μια ηλικία που αρχίζουν να λένε για τους άνδρες και την καρδιά”. Ήμασταν 30 τότε», εξήγησε.

«Με ακούει και μου απαντάει “Είπε ο Τρίτσης στον Έβερτ”, που πέθανε πρώτος ο Τρίτσης. Και πραγματικά, πρώτος έπαθα εγκεφαλικό εγώ και μετά ο Σταρόβας. Μην ανοίγεις το στόμα σου και μη μιλάς, γιατί όπως έχει πει ο Ζουγανέλης ο πιο γέρος είναι αυτός που θα πεθάνει πρώτος», κατέληξε ο Θοδωρής Αθερίδης.