Ελλάδα

Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα

Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα
Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ανατίθεται πλέον η δικογραφία των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Η δικογραφία παραδόθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση. Η εισαγγελία παρήγγειλε τώρα προκαταρκτική έρευνα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Dnews για την έρευνα σε όλα τα επίπεδα για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Θα καταθέσουν γιατροί σε Αθήνα και Πάτρα

Σύμφωνα με το pelop.gr καταθέσεις αναμένεται να παρθούν από τους γιατρούς που εξέτασαν τα παιδιά τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα, ενώ θα ανασυρθούν από το αρχείο και οι τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών που έφυγαν από τη ζωή.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς των παιδιών, ενώ εκ των πραγμάτων από τη στιγμή που αναλαμβάνει την υπόθεση το ανθρωποκτονιών θα ερευνηθεί και ο ρόλος όλων των εμπλεκόμενων.

Από εισαγγελική πηγή στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έγινε γνωστό ότι εκφράστηκε απορία για το μυστήριο που καλύπτει τους τρεις «απρόσμενους» θανάτους: «Με τον κοινό νου φαντάζει ακατανόητο, όχι σε μια περίπτωση, αλλά σε τρεις που έπληξαν με τον πλέον τραγικό τρόπο την ίδια οικογένεια, να μην υπάρχουν επαρκείς απαντήσεις. Αυτές οι απαντήσεις υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν», ήταν το χθεσινό σχόλιο της ίδιας Εισαγγελικής πηγής.