Διεθνή

To περίεργο βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου

To περίεργο βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου Φωτογραφία: TruthSocial
Ένα βίντεο με την έκλειψη και το κεφάλι του να μπλοκάρει τον Ήλιο, ανάρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι πουλί; Μήπως είναι αεροπλάνο; Είναι η Σελήνη που περνά μπροστά από τον Ήλιο; Όχι, είναι το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ» γράφει ο Independent σχολιάζοντας το νέο βίντεο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή της περασμένης έκλειψης, όπου όλος ο κόσμος είδε τον Ντόναλντ Τραμπ να κοιτά κατάματα χωρίς τα ειδικά γυαλιά τον Ήλιο ο πρώην πρόεδρος επιστρατεύει πάλι την έκλειψη Ηλίου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Τραμπ ανάρτησε ένα βίντεο στη δική του πλατφόρμα, το Truth Social, όπου το κεφάλι του παίρνει τη θέση της Σελήνης και μπλοκάρει τον Ήλιο βυθίζοντας την Αμερική στο σκοτάδι.

Το βίντεο ξεκινά με τη φράση «η πιο σημαντική στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία θα πραγματοποιηθεί το 2024» και ακολουθεί μία εικόνα ενός φωτεινού Ήλιου με μία δραματική μουσική να ακούγεται στο background. Ακολουθούν εικόνες με πλήθος κόσμου να φορά τα ειδικά γυαλιά για την έκλειψη Ηλίου και να κοιτά ψηλά.
Τότε μία σιλουέτα προβάλλει αργά και σταθερά. Αλλα δεν είναι Σελήνη, που προκαλεί αυτό το φαινόμενο. Είναι η σκιά από το κεφάλι του Τραμπ. Και ο κόσμος - καθώς το πλάνο σκοτεινιάζει- χοροπηδά χαρούμενο.

Καθώς το κεφάλι του καλύπτει ολόκληρο τον Ήλιο, δημιουργώντας μία άλλου είδους έκλειψη, εμφανίζεται στο πλάνο η φράση «Θα σώσουμε την Αμερική. Και θα την κάνουμε ξανά σπουδαία».

Χρήστες των social media μπερδεύτηκαν ωστόσο από το μήνυμα ότι ο Τραμπ θα μπλοκάρει τον Ήλιο και θα βυθίσει ολόκληρη τη Γη στο σκοτάδι. «Ξέχασες να δείξεις τη συνέχεια, τότε που ξαναεμφανίζεται ο Ήλιος. Οι εκλείψεις είναι μόνιμες σαν τον Τραμπ» σχολίασε ένας χρήστης.

{https://www.youtube.com/watch?v=TbOUSn_pN8o}