Διεθνή

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Μαχαίρωσε τη 40χρονη σύζυγό του και την έριξε από μπαλκόνι

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Μαχαίρωσε τη 40χρονη σύζυγό του και την έριξε από μπαλκόνι
Άγρια γυναικοκτονία σοκάρει την Κύπρο με θύμα μία 40χρονη.

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από την άγρια γυναικοκτονία που συνέβη στην Πάφο με θύμα μία 40χρονη και φερόμενο δράστη έναν 44χρονο.

Όπως αναφέρει το cyprustimes.com, το τραγικό συμβάν έγινε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή της Τρεμιθούσας στην Πάφο.  Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του σπιτιού. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άγριος καβγάς του ζευγαριού εξελισσόταν και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα κατάφερε στον σύζυγο της τραύμα με μαχαίρι. Εν συνεχεία, φαίνεται πως πήρε αυτός στα χέρια του μαχαίρι με το οποίο της κατάφερε αριθμό τραυμάτων, τα οποία της προκάλεσαν τον θάνατο. Μετά, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές της ιστοσελίδες, την πέταξε από το μπαλκόνι του διαμέρισματος. Η γυναίκα εντοπίστηκε να κείτεται νεκρή στο πεζοδρόμιο. Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές και η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η 40χρονη με καταγωγη από την Βουλγαρία ήταν μητέρα 2 ανήλικων παιδιών με τον δράστη του φονικού. Εκείνος είναι 44χρονος ομογενής όπου  μεταφέρθηκε τραυματισμένος αλλά ελαφρά στο Νοσοκομείο Πάφου.

Eιχαν απασχολήσει τις Αρχές για περισταστικό ενδοοικογενειακής βίας

Πληροφορίες του Cyprus Times αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζεύγος ήρθε σε αντιπαράθεση. Μάλιστα στις αρμόδιες υπηρεσίες, υπήρξε και κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Το ζεύγος έχει δύο ανήλικα παιδιά.