Διεθνή

Νικολά Σαρκοζί, Ματ Ντέιμον και Νάταλι Πόρτμαν για διακοπές στην Ελλάδα

Νικολά Σαρκοζί, Ματ Ντέιμον και Νάταλι Πόρτμαν για διακοπές στην Ελλάδα
Το Hollywood επιλέγει για ακόμη μια φορά την Ελλάδα για καλοκαιρινό προορισμό.

Ναταλί Πόρτμαν, Σαρκοζί - Μπρούνι, Νικ Γιαννόπουλος και Ματ Ντέιμον απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Η Κάρλα Μπρούνι και ο Σαρκοζί δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την χώρα μας, όπως και οι Ματ Ντέιμον με την Νάταλι Πόρτμαν που έρχονται για δεύτερη φορά.

Τα αστέρια του εξωτερικού επέλεξαν την Μύκονο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και για να ξεφύγουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Νάταλι Πόρτμαν απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας με μια ωραία κρουαζιέρα αλλά και την καλύτερη για εκείνη παρέα, την 7χρονη κόρη της.

Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι δεν ξεχνάνε να δημοσιεύουν στιγμές τους από το νησί των ανέμων αφού οι δυό τους έχουν δείξει πολλές φορές την συμπάθεια τους στην Ελλάδα. Μαζί τους ήταν και ο γιός του Σαρκοζί, Πιέρ, ο πρωτότοκος γιός του ξεσήκωσε γνωστό εστιατόριο του νησιού αφού ήταν σε ρόλο Dj. Ο ίδιος θεωρείται ένας από τους καλύτερους Dj της γενιάς του.

Ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται για δεύτερη φορά στο αγαπημένο νησί όπου απολαμβάνει την θάλασσα με καλούς του φίλους, φυσικά ο ίδιος δεν πέρασε απαρατήρητος από τους φαν που τον αγκάλιαζαν συνεχώς.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την Μύκονο ο ΕλληνοΑυστραλός ηθοποιός Νίκ Γιαννακόπουλος, ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτεται το αγαπημένο νησί κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 10 χρόνια.