Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga θα τραγουδήσουν το «La Vie en Rose» στην τελετή έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Celine Dion και Lady Gaga θα τραγουδήσουν το «La Vie en Rose» στην τελετή έναρξης Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το εμβληματικό «La vie en Rose» θα ακουστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 από τις Celine Dion και Lady Gaga, σύμφωνα με τον Guardian.

Ντουέτο έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, σύμφωνα με τον Guardian.

Lady Gaga και Celine Dion θα τραγουδήσουν επί σκηνής, σήμερα, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, το εμβληματικό τραγούδι της Edith Piaf, «La Vie En Rose.

Η εμφάνιση της Dion θα σηματοδοτήσει την πρώτη της από τότε που αναγκάστηκε να σταματήσει τις περιοδείες της και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022 με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, μια σπάνια, χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και μερικές φορές έντονους σπασμούς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όταν τη ρωτούσαν σχετικά με τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδινε καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.

Η Celine Dion έφτασε στο Παρίσι, τη Δευτέρα με ιδιωτικό τζετ από το σπίτι της στο Λας Βέγκας και διαμένει σε μια πολυτελή σουίτα στο Royal Monceau στα Ηλύσια Πεδία, στο ίδιο ξενοδοχείο που εθεάθη και η Lady Gaga.

Η Dion φέρεται ότι θα πάει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ και θα ντυθεί με μια ροζ και μαύρη κάπα με φτερά από τον οίκο Dior.

Η ίδια μέσω Instagram αποθέωσε το Παρίσι λέγοντας ότι:

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι πως υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά να βιώσει ακόμα κανείς στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους στον Λούβρο!», έγραψε στη λεζάντα στα αγγλικά και στα γαλλικά η κορυφαία τραγουδίστρια.