Διεθνή

Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκαν τα πτώματα του Michael Lynch και της 18χρονης κόρης του

Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκαν τα πτώματα του Michael Lynch και της 18χρονης κόρης του
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγο δύτες εντόπισαν και πέμπτο πτώμα από τους αγνοούμενους του ναυαγίου.

Δύο ακόμη πτώματα εντοπίστηκαν νωρίτερα μέσα στο σούπερ γιοτ Bayesian, που ναυάγησε ανοιχτά του Παλέρμο στην Σικελία. Σύμφωνα με την Daily Telegraph οι σοροί ανήκουν στον Michael Lynch και την 18χρονη κόρη του, Hannah.

Το BBC μετέδωσε ότι εντοπίστηκαν ακόμα τρία πτώματα από τους συνολικά 6 αγνοούμενους. Άρα οι αρχές αναζητούν έναν ακόμα από τη λίστα των αγνοουμένων.

 Ο επικεφαλής της πολιτικής προστασίας της Σικελίας Salvo Coccina δήλωσε στην Daily Telegraph ότι οι Ιταλοί δύτες ανέσυραν νωρίτερα δύο ακόμα πτώματα από το σούπερ γιοτ. «Εκ μέρους και των συναδέλφων μου, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων και να τους εκφράσω τα συλλυπητήριά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» δήλωσε.

Τα πτώματα του Lynch και της κόρης του βρέθηκαν μέσα σε μια από τις καμπίνες του πλοίου ανάμεσα σε δύο στρώματα. Οι δύτες έκαναν χρήση των «φυσικών εισόδων» στο σούπερ γιοτ, όπως είπαν οι υπεύθυνοι, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται τηλεκατευθυνόμενα υποβρύχια οχήματα, με ναυτικές μονάδες και δύτες που συμμετέχουν επίσης στην έρευνα, ανακοίνωσε η ιταλική ακτοφυλακή.

{https://twitter.com/AlbertTait1/status/1826259220037238923}

NETWORK