Διεθνή

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 8/3

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 8/3
Ο καιρός σήμερα Κυριακή 8/3 Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και χαμηλές θερμοκρασίες αναμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας, κυρίως τις πρωινές ώρες. Καλύτερος καιρός θα επικρατεί στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, όπου θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -3 έως 9 και τοπικά 11 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 14 και τοπικά 16 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα νότια τμήματα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις τρία με 5 μποφόρ.