Life

Αντζελίνα Τζολί - Τζον Βόιτ: Στα «μαχαίρια» πατέρας και κόρη για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Αντζελίνα Τζολί - Τζον Βόιτ: Στα «μαχαίρια» πατέρας και κόρη για τον πόλεμο στο Ισραήλ Φωτογραφία: ΑΠΕ
Ο μπαμπάς της Αντζελίνα Τζολί, Τζον Βόιτ, δήλωσε απογοητευμένος από την κόρη του που καταδικάζει το Ισραήλ.

Η 48χρονη ηθοποιός του, Αντζελίνα Τζολί, η οποία κάποτε ήταν ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, μοιράστηκε πρόσφατα μια ανάρτηση στην οποία κατηγορούσε το Ισραήλ ότι «βομβαρδίζει σκόπιμα παιδιά, γυναίκες, οικογένειες, που στερούνται τροφίμων, φαρμάκων και ανθρωπιστικής βοήθειας» κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Και τώρα ο πατέρας της, Τζον Βόιτ, κατακεραύνωσε τις αναρτήσεις της κόρης του, χαρακτηρίζοντάς τες «ψέματα».

Ανεβάζοντας στη σελίδα του στο Instagram ένα νέο βίντεο, όπου καθόταν μπροστά σε μια αμερικανική σημαία, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως και τόσοι άλλοι, δεν κατανοεί την τιμή του Θεού, τις αλήθειες του Θεού».

Τα σχόλιά του συγκέντρωσαν περισσότερα από 81.000 likes στο διαδίκτυο.

Συνέχισε προσθέτοντας:

«Πρόκειται για την καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, των Αγίων Τόπων, της γης των Εβραίων, Αυτό είναι δικαιοσύνη για τα παιδιά του Θεού των Αγίων Τόπων. Ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει το έδαφός σου, τον λαό σου. Αυτό είναι πόλεμος. Δεν θα είναι αυτό που νομίζει η αριστερά, δεν μπορεί να είναι πολιτισμένος τώρα».

«Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαφανίσουν τους Εβραίους, τους Χριστιανούς. Βλέπουν ότι οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν παραμεληθεί από τη χρηματοδότηση. Τους έχουν δοθεί τεράστιες εισροές χρημάτων, που δεν μοιράστηκαν με τον λαό. Αντ' αυτού, έφτιαξαν όπλα, για την οργή τους. Ο λαός του Ισραήλ νοιάζεται για τους ανθρώπους. Αγαπούν και αγαπούν. Κάτι που αυτά τα ζώα δεν καταλαβαίνουν. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει».