Life

Παντρεύτηκαν Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος

Παντρεύτηκαν Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος
Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα, πριν από μερικές μέρες.

Το ζευγάρι ανήκει πλέον στο club των παντρεμένων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο.

Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα  «Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα εσωκομματικά της Ν.Δ. Στις 20 Απριλίου του 2023 έκλεισαν έναν χρόνο μαζί, ενώ η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα της Ράπτη, τον Σεπτέμβριο του 2022 στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη» είχε δηλώσει η υφυπουργός μιλώντας σε πρωινή εκπομπή χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση της με τον Γιάννη Μπρατάκο.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές της νέας χρονιάς, η Έλενα Ράπτη είχε εκφράσει δημόσια τις ευχές στον αγαπημένο της αποκαλώντας τον σε ανάρτησή της «θησαυρό» της και είχε μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία.