Life

Παφ Ντάντι: «Συγγνώμη» μετά το σοκαριστικό βίντεο απίστευτης βίας εις βάρος συντρόφου του

Παφ Ντάντι: «Συγγνώμη» μετά το σοκαριστικό βίντεο απίστευτης βίας εις βάρος συντρόφου του
Ο Sean «Diddy» Combs - γνωστός στο παρελθόν ως Παφ Ντάντι - ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή για την απίστυετη βία που είχε ασκήσει στην τότε σύντροφό του Cassie Ventura, δύο ημέρες αφότου το CNN δημοσίευσε αποκλειστικό βίντεο από κάμερα παρακολούθησης ξενοδοχείου από το 2016.

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση του παγκοσμίου φήμης ράπερ Sean Combs - γνωστού και ως Puff Daddy ή Diddy - που καταγράφεται σε βίντεο που δημοσίευσε πριν τρία 24ωρα το CNN.

Στις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητες, ο ράπερ κλωτσάει, σέρνει από τα μαλλιά και χτυπάει τη Casandra Ventura, γνωστή ως Cassie, με την οποία διατηρούσε σχέση επί 13 χρόνια. Μάλιστα, η Cassie ήταν η πρώτη γυναίκα που μήνυσε τον ράπερ τον περασμένο Νοέμβριο, παρότι απέσυρε την αγωγή μόλις 36 ώρες αργότερα.

{https://x.com/BNONews/status/1791523938800996513}

Σημειώνεται πως το όνομα του Sean Combs έχει αμαυρωθεί καθώς μόνο τους τελευταίους έξι μήνες έχει μηνυθεί πέντε φορές για υποθέσεις βίας και κακοποίησης από τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται ντοκουμέντο τέτοιας αγριότητας.

Το βίντεο καταγράφηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental στο Century City του Λος Άντζελες στις 5 Μαρτίου 2016. Η Ventura φαίνεται να βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου ξυπόλητη, ντυμένη με τζιν και φούτερ και κρατώντας την τσάντα της και μια ταξιδιωτική τσάντα. Περπατάει γρήγορα στον διάδρομο και πηγαίνει σε έναν άλλο χώρο.

Στη συνέχεια, ο Combs φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιο, καλυμμένος μόνο με μια λευκή πετσέτα που έχει σφίξει στη μέση του τρέχοντας πίσω της. Τη βρίσκει δίπλα στους ανελκυστήρες και αρχίζει να της επιτίθεται. Την αρπάζει από τον λαιμό, την πετάει στο πάτωμα και την κλωτσάει αρκετές φορές. Στη συνέχεια, ο μουσικός τη σέρνει στον διάδρομο. Αφού τη ρίχνει στο πάτωμα, παίρνει τα πράγματά της και στη συνέχεια συνεχίζει να τη σέρνει ξανά. 

Το υλικό ταιριάζει με όσα περιέγραψε η Ventura στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του στις 17 Νοεμβρίου 2023, ισχυριζόμενη ότι την υπέβαλε σε χρόνια σωματικής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κ. Βεντούρα με το να βγει μπροστά για να φέρει αυτό το θέμα στο φως», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Στην κατάθεση, η Κάσι ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ και παραγωγός πλήρωσε στο InterContinental 50.000 δολάρια για το υλικό ασφαλείας, όπως σημειώνει το CNN. Κατά τη διάρκεια εκείνου του περιστατικού, όπως λέει η πρώην σύντροφός του, ο Κομπς ήταν «εξαιρετικά μεθυσμένος» και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Όταν ο Κομπς αποκοιμήθηκε, η Κάσι προσπάθησε να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά εκείνος ξύπνησε και φέρεται ότι την ακολούθησε στο διάδρομο του ξενοδοχείου, ενώ της φώναζε.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο Sean «Diddy» Combs ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση στην τότε κοπέλα του μέσω Instagram.

«Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα», πρόσθεσε. «Πήγα και ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά».

{https://www.instagram.com/reel/C7J4iUFRGUk/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}