Life

Τι συνδέει την Dat Lilly με την Ιωάννα Τούνη - Η ανατροπή και οι εκπλήξεις

Τι συνδέει την Dat Lilly με την Ιωάννα Τούνη - Η ανατροπή και οι εκπλήξεις
Στην ερώτηση «Ποιά είναι η αγαπημένη σου Ιnfluencer» η απάντηση στις ηλικίες 13-17 δεν ήταν Ιωάννα Τούνη αλλά Dat Lilly.

Σύμφωνα με έρευνες η αγαπημένη Influencer στις ηλικίες 13-17, ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν η Ιωάννα Τούνη ή ο Fipster τελικά το όνομα που έχει πάρει την πρωτιά είναι η Dat Lilly aka Αγγελική Κόκλα.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενήργησε η Humble Digital Agency, η Ιωάννα Τούνη ήταν η κυρίαρχος ανάμεσα στους Έλληνες influencers, με εξαίρεση μία ηλικιακή κατηγορία.

«Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Έλληνας influencer;», ήταν η ερώτηση που τέθηκε. Η κορυφαία απάντηση σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ήταν η Ιωάννα Τούνη, με εξαίρεση τους 13-17 ετών. Εκεί, πήρε τη δεύτερη θέση, καθώς δημοφιλέστερη ήταν η Dat Lilly.

Το top 6 των αγαπημένων Ελλήνων influencer- σε όλες τις ηλιακές ομάδες- συμπληρώνουν πίσω από την Ιωάννα Τούνη οι Fipster, Dat Lilly, Μαίρη Συνατσάκη, Cinderella και Unboxholics. Επίσης, στις απαντήσεις αναφέρθηκαν και άλλοι influencers, από τη Super Kiki έως τους Persad, JoMode και Νατάσσα Μποφίλιου.

 

Δείτε ΕΔΩ την έρευνα.

DATT LILLY

Για όσους δεν γνωρίζουν την Dat Lilly, μιλάμε για μια Υoutuber που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών, όχι μόνο για την συγκλονιστική της ιστορία αλλά και για το πόσο απλή και δεκτική είναι με τους φαν της. Στο κανάλι της ανεβάζει κυρίως ιστορίες που της στέλνει ο κόσμος από διάφορες κατηγορίες.

Κάποιες από αυτές είναι είτε τρομακτικές ιστορίες ή ακόμη και άβολες στιγμές όπως οι χειρότεροι γείτονες και άλλες πολλές. Η ίδια έχει πει πολλές φορές πως ξεκίνησε το Υoutube για χόμπι και όχι επαγγελματικά, κάτι που τελικά στην πορεία άλλαξε αφού ο κόσμος άρχισε να την αγαπάει και να της εμπιστεύονται ιστορίες από την ζωή τους.

Έχει καταφέρει να την ακολουθούν 505 χιλιάδες άτομα αφού η ίδια έχει κερδίσει και βραβείο στα Mad με τον τίτλο Viral Hero αλλά και Female Youtuber 2022, και έχει παρουσιάσει και δύο εκπομπές στο κανάλι MAD. Επίσης,  έχει τραγουδήσει στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας. αλλά και στα MAD VMA 23. Στο κανάλι της όσοι την παρακολουθούν ονομάζονται «Γωγούλες/Γωγούληδες», αυτό προέκυψε από ένα βίντεο με τίτλο «Τα πιο cringe πεσίματα στο Ίντερνετ» έτσι αν παρακολουθείς Dat Llly τότε ανήκεις στην Γωγουλοπαρέα σύμφωνα με την ίδια.

{https://www.youtube.com/watch?v=qJaRxyA2ss0}

Τα παιδικά της χρόνια 

Η ίδια, έχει αναφέρει ότι η μητέρα της την παράτησε στην ηλικία των εφτά. Στην ηλικία των δέκα μπήκε σε ορφανοτροφείο για ενάμιση χρόνο όπου στην συνέχεια βγήκε. Στα δεκαπέντε της χρόνια η μητέρα της απεβίωσε, ενώ σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της ο πατέρας της πέθανε. «Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο. Μπήκα, όταν πήγαινα στη Γ΄ Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 μου αναγκάστηκα να φύγω, γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα “ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει” και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της η γνωστή Youtuber.

Για την απόφασή της να ξεκινήσει το Youtube

Λίγο καιρό μετά από αυτά τα γεγονότα, περνούσε κατάθλιψη παρακολούθησε μία YouTuber η οποία βραβευόταν και αποφάσισε να το ξεκινήσει και αυτή. «Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου. Έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα “θέλω να το κάνω κι εγώ”», έχει πει χαρακτηριστικά.

Η γνωριμία με την Kylie Jenner

Η διάσημη YouTuber και influencer έχει  ταξιδέψει  στις ΗΠΑ, αφού  παρευρέθηκε σε παρουσίαση των Kylie Cosmetics. Μάλιστα, η ίδια έχει εξηγήσει  ότι οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας προϊόντων μακιγιάζ αλλά και η Kylie Jenner προσωπικά, αποφάσισαν ότι ήθελαν πολύ την Dat Lilly να είναι παρούσα στο event.

DATT LILLY