Life

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Φιλήθηκαν δημοσίως, αλλά δεν έπεισαν τα διεθνή ΜΜΕ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Φιλήθηκαν δημοσίως, αλλά δεν έπεισαν τα διεθνή ΜΜΕ
Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ στον οποίο έπαιξε ο γιος του ηθοποιού.

Αν στόχος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ήταν να απαντήσουν στις φήμες για κρίση στο γάμο τους, δεν το κατάφεραν σε καμία περίπτωση με το φιλί που αντάλλαξαν δημοσίως. Γιατί αυτό δεν έπεισε τα διεθνή ΜΜΕ.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί δημοσίως την Κυριακή, πηγαίνοντας σε αγώνα μπάσκετ στον οποίο έπαιξε ο 12χρονος Σάμιουελ, το ένα από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρντνερ.

Ο ηθοποιός και η Τζένιφερ Λόπεζ έφτασαν χωριστά εκεί. Πλησίασαν ο ένας τον άλλον, αντάλλαξαν φιλί στο μάγουλο- ή μάλλον στον αέρα- εκείνος φάνηκε να τη χτυπά ελαφρά στην πλάτη και μπήκαν μαζί.

Η εμφάνιση αυτή έγινε λίγα 24ωρα αφού η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ, για να είναι «με τα παιδιά και την οικογένειά της», όπως ανακοίνωσε.

Το φιλί του ζευγαριού δεν έπεισε τα διεθνή ΜΜΕ. «Δεν φιλήθηκαν στα χείλη, αλλά στον αέρα», γράφει η Daily Mail, που χαρακτηρίζει «αμήχανο» το φιλί. «Αργότερα φαίνονταν σκυθρωποί, την ώρα που ήταν σε φαστφουντάδικο», συμπληρώνει.

«Ένα βεβιασμένο φιλί στο μάγουλο. Έβαλε το χέρι του γύρω από τη μέση της, αλλά δεν την αγκάλιασε», παρατηρεί η Sun.

«Εσκεμμένα απέφυγαν να φιληθούν στα χείλη δημοσίως. Περπάτησαν χωρίς να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου», σχολιάζει το Page Six.

«Ειλικρινά, δεν υπήρχε μεγάλη επαφή ανάμεσά τους», επισημαίνει το TMZ, παρατηρώντας επίσης ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν φιλήθηκαν στα χείλη.

{https://www.youtube.com/watch?v=iuRCSeii6x8}