Life

Έξαλλη η Τούνη με βίντεο από φωτογράφισή της στη Μύκονο - «Είστε ξεφτίλες»

Έξαλλη η Τούνη με βίντεο από φωτογράφισή της στη Μύκονο - «Είστε ξεφτίλες» Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Χείμαρρος» η Ιωάννα Τούνη στο Instagram, «μας έβγαλε βίντεο παράνομα» καταγγέλλει.

Στη Μύκονο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, για επαγγελματικούς λόγους, καταγράφοντας κάθε στιγμή στα social media. Ωστόσο, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ξέσπασε οργισμένη.

Η influencer βρίσκεται στο νησί των ανέμων για τις ανάγκες φωτογράφισης της εταιρείας ρούχων που έχει, με τις συνεργάτιδές της. Αυτό που την εξόργισε ήταν το γεγονός ότι το Mykonow Live κατέγραψε σε βίντεο στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση, χωρίς τη συγκατάθεση της Ιωάνανς Τούνη.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος σχολίασε ότι θα έπρεπε να μπει σήμα για ακατάλληλο.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω πού, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό; Μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό, προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση», ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

«Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο, το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… να πει “έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο”. Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Είναι δυνατόν; Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πώς ήμασταν στο σπίτι μας;», συνέχισε.

«Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε», κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

{https://www.youtube.com/watch?v=0DX7fcQ7pHA&t=25s}