Life

Κώστας Δόξας: Το διαζύγιό μου έχει βγει εδώ και 10 μήνες

Κώστας Δόξας: Το διαζύγιό μου έχει βγει εδώ και 10 μήνες
Η δήλωση του Κώστα Δόξα στο Πρωινό ΣουΣού για το διαζύγιο του.

Γα το διαζύγιο του μίλησε ο Κώστας Δόξας στην εκπομπη του OPEN Πρωινό Σου Σου αναφέροντας πως έχει βγεί εδώ και 10 μήνες.

«Σε ό,τι αφορά στην έκδοση του διαζυγίου μου, έχει ολοκληρωθεί εδώ και δέκα μήνες η διαδικασία και η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός. Οι αγωγές στα δικαστήρια προχωράνε σχετικά αργά αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με τις αποφάσεις» είπε ο τραγουδιστής.

«Έχουμε πολλά δικαστήρια μπροστά μας βέβαια, μιλάω για τα ποινικά δικαστήρια που παίρνουν αναβολή συνεχώς. Η πορεία των πραγμάτων και των δικαστηρίων θα καταδείξει και την αλήθεια αλλά αυτό που εγώ θεωρώ το πιο σημαντικό και προσπαθώ να κάνω, είναι κάθε εβδομάδα να βλέπω το παιδί μου, να είμαι μαζί του και να κάνουμε μαζί δραστηριότητες προκειμένου να συνεχίσει να έχει μια ισορροπημένη και όμορφη ζωή γιατί το παιδί μου είναι τα πάντα για εμένα. Οι υπόλοιπες εξελίξεις αφορούν στα δικαστήρια, ανήκουν και θα ανήκουν αποκλειστικά στις δικαστικές αίθουσες. Ό,τι ακουστεί πρέπει να ακουστεί μόνο εντός αυτών των αιθουσών» πρόσθεσε.