Life

Γερμανία - Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι για το κρίσιμο φιλικό τεστ

Γερμανία - Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι για το κρίσιμο φιλικό τεστ
Μια εβδομάδα πριν το Euro, η Γερμανία υποδέχεται την Εθνική μας ομάδα, ένα δυνατό τεστ της Ελλάδας απέναντι στην οικοδέσποινα του Euro.

Λίγο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024, η οικοδέσποινα Γερμανία αντιμετωπίζει στην πρόβα τζενεράλε την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Ένα κρίσιμο φιλικό τεστ για τα «πάντσερ», αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα έχει νέα πρόσωπα, αρκετές αλλαγές και τον Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία, σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά από τον αποκλεισμό μας από το Euro, αλλά και ενόψει της συνέχειας με τη συμμετοχή μας στο επόμενο Nations League, που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Ο Alpha σταθερά στο πλευρό της Εθνικής θα μεταδώσει απευθείας την σπουδαία αναμέτρηση από το «Borussia Park» του Monchengladbach. Γερμανία - Ελλάδα απόψε στις 21:45, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 19:00, η Εθνική μας ομάδα θα δώσει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα. Ο Alpha θα μεταδώσει τον αγώνα απευθείας από την «MGG Arena» στο Grodig της Αυστρίας, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.

Μη χάσετε επίσης τη σημαντική φιλική αναμέτρηση Πορτογαλία – Κροατία ανάμεσα στις παρέες του Κριστιάνο Ρονάλντο, και του Λούκα Μόντριτς. Δύο ομάδες που θα κοντραριστούν και στο πλαίσιο του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας. Λίγες ημέρες πριν, παίζουν στο γήπεδο του Alpha απευθείας από το στάδιο «Nacional Do Jamor» της Λισαβόνας το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 19:45.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Trailer:


{https://www.youtube.com/watch?v=jhwof09lQns}