Life

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;»: Αυτές είναι οι 4 πρωταγωνίστριες - Πότε έρχεται στους κινηματογράφους

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;»: Αυτές είναι οι 4 πρωταγωνίστριες - Πότε έρχεται στους κινηματογράφους
Το «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή;» έγραψε τη δική του σύντομη ιστορία το 2000 και τώρα έρχεται να απαντήσει στα ερωτήματα που προκάλεσε η αιφνιδιαστική διακοπή του με την πραγματοποίηση δυο ταινιών.

Τι απέγιναν αυτές οι τέσσερις μοιραίες γυναίκες; Κατάφεραν να κοιτάξουν κατάματα το πεπρωμένο τους; Αποδόθηκε δικαιοσύνη; Η εκδίκηση είναι πάντοτε απαραίτητο μέσο για την κάθαρση;

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ιστορίες, ένα κοινό νήμα που τις δένει, ένας ορκισμένος σκοπός. Επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. 

Ποιες είναι οι 4 πρωταγωνίστριες των ταινιών;

Ποιες ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν την Αλέκα, τη Ντομινίκ, τη Φωτεινή και την Πόπη;

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:

Βασιλική Ανδρίτσου ως Αλέκα Καλουδάκη
Παναγιώτα Βλαντή ως Ντομινίκ Σεζάρ
Μαρία Λεκάκη ως Φωτεινή Τσιντικίδου
Ελένη Ουζουνίδου ως Πόπη Καμένου

Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών:

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» - movie 1 και «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» - movie 2.

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2024.

Συντελεστές
Παραγωγή: Showtime Productions
Παραγωγός: Παντελής Καλατζής
Σενάριο- Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Έναρξη γυρισμάτων: Αύγουστος 2024
Προβολή στις αίθουσες: Ιανουάριος 2025

Λίγα λόγια για την ιστορία:

Η ταινία ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο, όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ' εξακολούθηση από έναν νεαρό κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται να πάρουν κάποτε εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Θυμίζουμε ότι η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τα γυρίσματα της σειράς διακόπηκαν, αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον «εχθρό» τους.

Έτσι φτάνει η στιγμή να ανακαλύψουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών.

Οι ταινίες θα είναι μία παραγωγή της SHOWTIME PRODUCTIONS, της πρώτης ελληνικής εταιρίας που κατάφερε πέντε ταινίες της - «??? ???????? ?, ?, 3 & 4» και SAISON MORTE (ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ) - να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Netflix και πανηγυρικά εγκαινίασε την παρουσία ελληνικών σειρών και ταινιών στο διεθνές στερέωμα του Netflix.