Life

Στούντιο 4 - Τάκης Φύσσας: «Αστικός μύθος ότι ανέβαλα το γάμο μου για το Euro 2004»

Στούντιο 4 - Τάκης Φύσσας: «Αστικός μύθος ότι ανέβαλα το γάμο μου για το Euro 2004»
Ο Τ΄΄ακης Φύσσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και ξεκαθάρισε τα πράγματα για την φήμη πως ακύρωσε τον γάμο του για χάρη του τελικού του Euro 2004.

Ο Τάκης Φύσσας, βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει το ότι ακύρωσε τον γάμο του λόγω του τελικού της εθνικής μας κόντρα στην Πορτογαλία το 2004.

«Είναι αστικός μύθος ότι ανέβαλα τον γάμο του λόγω του τελικού του Euro 2004. Παντρεύτηκα στις 9 Ιουλίου γιατί 4 Ιουλίου είχαμε τον τελικό. Έκανα, δηλαδή, τον γάμο μου μετά το Euro. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι 'Κοίτα, θα συμμετάσχω μετά από πάρα πολλά χρόνια με την Εθνική μας ομάδα. Μετά από 24 χρόνια πάμε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, θέλω να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια'. Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε, θα θέλω να δω τα παιχνίδια.  Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε στο τελικό, της είχα πει ότι 'θέλω να δω τον τελικό με τους φίλους μου'. Δεν έγινε έτσι. Τελικά έπαιξα στον τελικό, ήρθα στις 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και στις 9 παντρευτήκαμε, όπως τα προσκλητήρια έγραφαν.» είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

«Σίγουρα δεν άλλαξα τον γάμο μου, τα προσκλητήρια υπάρχουν. Ήταν μία σπουδαία χρονιά από όλες τις απόψεις. Ήμουν 30 χρονών και πραγματικά, το να δουλεύεις τόσα χρόνια και να μπορείς να γεύεσαι τους καρπούς σου, είναι πολύ σημαντικό. Εκείνη τη χρονιά μου τα έφερε όλα μαζεμένα και μετά με έφερε στην αγκαλιά της Χριστίνας.» συνέχισε να λέει.