Life

Στούντιο 4 - Μαρία Χατζηστεφανή: «Έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες όσον αφορά τα παιδιά μου»

Στούντιο 4 - Μαρία Χατζηστεφανή: «Έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες όσον αφορά τα παιδιά μου»
Η Μαρία Χατζηστεφανή βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τα παιδιά της.

Η Μαρία Χατζηστεφανή βρέθηκε στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα παιδιά της και τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει για να γίνει επιτυχημένη επαγγελματικά.

«Τα παιδιά μου είναι 21 και 19, ξεκίνησα την εταιρία πριν κάνω τα παιδιά μου και όταν τα έκανα έπρεπε να πάρω μια απόφαση» είπε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας.

«Έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες όσων αφορά τα παιδιά μου, πρέπει να εμπιστεύεσαι κάποιους άλλους ανθρώπους, είτε οικογένεια, είτε κάποιος άλλος που να μπορεί να βοηθήσει,  ήξερα ότι δεν μπορώ να τους πηγαίνω ή να τους παίρνω από το σχολείο εκτός αν ήταν κάτι σημαντικό».

«Τα Σαββατοκύριακα πάντα ήμασταν όλοι μαζί, απλά έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες τις οποίες τις δέχτηκα, τώρα βλέπω τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και νομίζω τους έδωσα ένα παράδειγμα δουλειάς αλλά και πως να ζεις την ζωή σου και να αισθάνεσαι χρήσιμος κάθε μέρα, πιστεύω πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά και να ξέρουν πως δεν μας δίνεται τίποτα δεδομένο πρέπει να δουλέψουμε γι' αυτό» είπε κλείνοντας η Χατζηστεφανή.