Life

Ποιος είναι ο Τάσος Τσαλούχος που έχει κάνει... χαμό στο tik tok

Ποιος είναι ο Τάσος Τσαλούχος που έχει κάνει... χαμό στο tik tok
Ο νεαρός τικ τοκερ έχει καταφέρει να αναβιώσει παλιές ελληνικές σειρές με τους ίδιους τους ηθοποιούς.

Το TikTok έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας με πολλά παιδιά να μπορούν πλέον να ζουν από αυτό. Το τι κάνεις όμως έχει μεγάλη σημασία. Mπορείς να γίνεις viral από τους χορούς, από αυτά που θα πεις ακόμη και από την υποκριτική.

Ο Τάσος Τσαλούχος είναι ένας από αυτούς. Σε κάθε του βιντεάκι αναβιώνει ελληνικές σειρές αφού αναπαριστά αγαπημένους χαρακτήρες. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι ότι έχει καταφέρει να φέρει στα βιντεάκια του τους ίδιους τους ηθοποιούς για να αναπαραστήσουν παλιές αγαπημένες σειρές.

{https://www.tiktok.com/@tasos.tsal/video/7197011493215423749}

Στο TikTok έχει πάνω από 175 χιλ ακόλουθους ενώ στο instagram 37 χιλιάδες. Τα δε βιντεάκια του φτάνουν τα 87.000.000 προβολές και τα σχόλια παίρνουν κάθε φορά... φωτιά. 

{https://www.tiktok.com/@tasos.tsal/video/7381425287377980705}

Σπουδάζει Αθλητικές και Φυσικές επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, αλλά όπως όλα δείχνουν τα βιντεάκια και τα Social Media είναι κάτι που βλέπει στο μέλλον του επαγγελματικά.

Ο ηθοποιός που του ζητάνε συνήθως σε κάθε του βίντεο είναι ο Γιάννης Μπέζος με τον ίδιο να τους απαντάει πάντα αινιγματικά, αφήνωντας έτσι υπόνοιες ότι μπορεί και να το κάνει.

Δείτε την συνέντευξη του:

{https://www.youtube.com/watch?v=vkz7jMIu1xo}