Life

Η Σίντι Κρόφορντ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο

Η Σίντι Κρόφορντ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/SARAH YENESEL/EPA
Η απάντηση του σχεδιαστή στο supermodel.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Σίντι Κρόφορντ αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Το supermodel, που μεσουράνησε στα 90’s, παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από την σχεδιαστή, καθώς, όπως έγραψε, έγινε παρεξήγηση.

Πριν λίγες ημέρες η Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Plead the Fifth» και ρωτήθηκε με ποιον διάσημο σχεδιαστή δεν θα συνεργαζόταν ξανά.

«Vassileios. Ήταν ένας σχεδιαστής μαγιό στην Ελλάδα. Απλά διαλέγω κάτι στην τύχη», απάντησε το μοντέλο.

Ωστόσο με την ανάρτησή της θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο, καθώς έγραψε: «Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks για την πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα - υποθέτω ότι λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί».

Από την άλλη πλευρά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας της απάντησε στα σχόλια: «Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές! Χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

{https://www.instagram.com/p/C-JKLjOvWLz/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}