Life

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα»

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα» Φωτογραφία: eurokinissi
Με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται η Μαρινέλλα.

Για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο, μίλησε στο Happy Day η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε πως κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας, καθώς πρέπει να περάσουν 2-3 24ωρα προκειμένου να βγει ένα πρώτο συμπέρασμα.

«Κανένας δε μπορεί να σας πει αυτή τη στιγμή την εξέλιξη αν δεν περάσουν δύο με τρία 24ωρα. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα εγκεφαλικά. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά είναι ευκολότερα και μπορούμε πιο γρήγορα να δούμε την εξέλιξή τους. Το αιμορραγικό είναι το πιο βαρύ, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη επιμονή, υπομονή και με συνεχή έλεγχο να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Παράλληλα η κ. Παγώνη τόνισε οτι η ερμηνεύτρια παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό σύμπτωμα πριν συμβεί το εγκεφαλικό, το οποίο αγνόησε: «Η εγκεφαλική αιμορραγία έχει ένα βασικό σύμπτωμα: έντονη κεφαλαλγία, την οποία όπως αναφέρουν όλοι την αγνόησε για να βγει στη σκηνή».