Life

Ο Μακρόν δίνει... μάχη για να κρατήσει την Έμιλι στο Παρίσι

Ο Μακρόν δίνει... μάχη για να κρατήσει την Έμιλι στο Παρίσι Φωτογραφία: Giulia Parmigiani/Netflix
Η Έμιλι αφήνει το Παρίσι για τη Ρώμη, στη πέμπτη σεζόν της σειράς «Emily in Paris» και ο Εμανουέλ Μακρόν τη θέλει πίσω...

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix «Emily in Paris» - που έφερε ορδές τουριστών στη Γαλλία, τόνωσε το εμπόριο και αύξησε το ενδιαφέρον στον κλάδο των ακινήτων στην πρωτεύουσα - ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στη Ρώμη για τον 5ο κύκλο, κάτι που εξελίσσεται σε... πολιτικό ζήτημα, με τον Εμανουέλ Μακρόν να ανακοινώνει ότι θα αγωνιστεί σκληρά για να την κρατήσει στη χώρα του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας στο Variety είπε ότι η σειρά λειτουργεί θετικά για την εικόνα της Γαλλίας και πρόσθεσε: «Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνουν στο Παρίσι! Το "Emily in Paris" στη Ρώμη, δεν έχει νόημα».

Η σύζυγος του Μακρόν, η Μπριζίτ, είχε κάνει μία εμφάνιση στην τέταρτη σεζόν της σειράς. Μέλη του καστ δήλωσαν ότι η κυρία Μακρόν ήταν «τόσο παιχνιδιάρα» και της επέτρεψαν να αυτοσχεδιάσει και να φορέσει τα δικά της ρούχα.

«Ήμουν πολύ περήφανος και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη που το έκανε. Είναι εμφάνιση μόνο λίγων λεπτών, αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή για εκείνη», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Η 4η σεζόν της σειράς, που προβάλλεται τώρα, μεταφέρει τα γεγονότα στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου η πρωταγωνίστρια της σειράς, την οποία υποδύεται η Lily Collins, αναζητά νέες επαγγελματικές προοπτικές και ένα ειδύλλιο. Όταν η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν τον περασμένο μήνα, οι δημιουργοί της δήλωσαν ότι θα διαδραματίζεται μεταξύ Παρισιού και Ρώμης, με την Εμιλι να έχει «παρουσία» στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ