Life

Emily in Paris: «Αγαπητέ Εμανουέλ, χαλάρωσε» απαντά ο δήμαρχος της Ρώμης στον Μακρόν

Emily in Paris: «Αγαπητέ Εμανουέλ, χαλάρωσε» απαντά ο δήμαρχος της Ρώμης στον Μακρόν Φωτογραφία: INSTAGRAM
Οι δήμαρχοι Ρώμης και Παρισιού «γέλασαν» με τις δηλώσεις Μακρόν για το «Emily in Paris».

Πολιτική κόντρα για το «Emily in Paris»; Όχι, ο δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι έστειλε ένα μήνυμα στον Εμανουέλ Μακρόν για τη σειρά του Netflix.

«Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν, χαλάρωσε. Η Έμιλι είναι καλά στη Ρώμη. Και δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά της: ας την αφήσουμε να επιλέξει», έγραψε σε ανάρτηση στο X ο δήμαρχος της ιταλικής πρωτεύουσας.

Με αυτό τον τρόπο απάντησε στα όσα είπε ο Γάλλος πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, όταν ρωτήθηκε για το «Emily in Paris». Ο Μακρόν δήλωσε ότι θα «παλέψει σκληρά» προκειμένου να επιστρέψει η Έμιλι στο Παρίσι.

«Το “Emili in Paris” στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι στην 5η σεζόν της σειράς οι περιπέτειες της πρωταγωνίστριας της σειράς συνεχίζονται στην «αιώνια» πόλη.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter Roma, ο Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι «προειδοποίησε» τον Γάλλο πρόεδρο να «μην φοβερίσει, ούτε να παρέμβει στα σχέδια παραγωγής του Netflix» για την επόμενη σεζόν. Σημείωσε ότι μίλησε με τη δήμαρχο του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, για τις δηλώσεις του Μακρόν και πως αμφότεροι γέλασαν με τα λεγόμενα του Γάλλου ηγέτη.

{https://x.com/gualtierieurope/status/1844071000113283290}

«Βλέπουμε τη μετακόμιση της Έμιλι στη Ρώμη ως μια επιβεβαίωση ότι η πόλη μας γίνεται ολοένα πιο σημαντικοί και είμαστε αρκετά χαλαροί για τις αποφάσεις της παραγωγής. Ξέρουν τι κάνουν», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύουμε ότι ο κ. Μακρόν θα πρέπει απλά να χαλαρώσει».

Εξάλλου, ο δήμαρχος της Ρώμης αναρωτήθηκε αν ο Μακρόν δεν έχει πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχήσει. «Θα ήθελα να πιστεύω ή τουλάχιστον να ελπίζω ότι αστειευόταν. Επειδή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι μία εταιρεία παραγωγής όπως το Netflix δεν παίρνει εντολές από ηγέτες, ούτε λαμβάνει αποφάσεις βασισμένες σε πολιτικές πιέσεις», συμπλήρωσε ο Γκουαλτιέρι.

Οι πόλεμοι στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή, ο τυφώνας Μίλτον που σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή, όπως και άλλα ζητήματα στην Ευρώπη «είναι πιο σημαντικά από την Έμιλι φαντάζομαι», σχολίασε.

{https://www.instagram.com/p/C_q5FyLMnZD/?img_index=1}