Life

Παντρεύεται ο Ντουπλάντις: Ο απίστευτος τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Παντρεύεται ο Ντουπλάντις: Ο απίστευτος τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του Φωτογραφία: Instagram
Η σύντροφός του είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε.

Ο Αρμάντ «Μόντο» Ντουπλάντις είναι ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές και ξεχώρισε ιδιαίτερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο 24χρονος υπεραθλητής, που έχει ήδη 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και το παγκόσμιο ρεκό στο επί κοντώ, αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ και σύντομα θα παντρευτούν.

{https://www.instagram.com/p/DA_Be5estpi/}

Ο Σουηδός που το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έκανε παγκόσμιο και Ολυμπιακό ρεκόρ στο επί κοντώ, και φυσικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, έδωσε στην εκλεκτή της καρδιάς το μονόπετρο κάνοντάς της πρόταση γάμου, με εκείνη να απαντά «ναι».

{https://www.instagram.com/p/DA_Iy8Dseiu/?img_index=1}

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις και σύντροφός του, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ είχαν μια φωτογράφιση για το περιοδικό Vogue της Σκανδιναβίας, σε μία ειδυλλιακή παραλία. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ όμως, συνδύασε την φωτογράφιση με μία τεράστια έκπληξη στην σύντροφό του, έχοντας σχεδιάσει τα πάντα.

{https://www.instagram.com/p/DA_E8irsXzR/}

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του περιοδικού, ένα μέρος της φωτογράφισης θα γινόταν με αυτόν να φοράει σμόκιν και την σύντροφό του μία λευκή τουαλέτα που μοιάζει με νυφικό. Εκεί έβαλε το χέρι στην τσέπη και έβγαλε το δαχτυλίδι, με το ηλιοβασίλεμα να φωτίζει πίσω τους.

{https://www.instagram.com/p/DA_DNPHMJW7/}

Η Ντεζιρέ νόμιζε ότι ήταν μια πλάκα στο πλαίσιο της φωτογράφισης, όμως γρήγορα είδε το δαχτυλίδι και είπε το «ναι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 4 χρόνια στη Στοκχόλμη. Ήταν καλεσμένοι σε ένα πάρτι. «Γεια σου, τι γίνεται, είμαι ο Μόντο» της είπε εκείνος και χόρεψαν. Εκείνη δεν δέχτηκε και ο Μόντο επέμενε. Της έστειλε στο Snapchat για να βγουν ραντεβού και είπε το «ναι».