Οικονομία

Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ στην Αθήνα

Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ στην Αθήνα
Η Διεύθυνση Εκμετάλλευσης ΘΗΣ της ΔΕΗ (Κεντρικές Υπηρεσίες), ενδιαφέρεται για την πρόσληψη δύο (2) έκτακτων ημερομίσθιων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια),

 για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Υπηρεσία Έδρα Υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια Σύμβασης Αριθμός Ατόμων
ΔΕΘ ΣΟΛΩΜΟΥ41 ΑΘΗΝΑ Εργάτης (ΥΕ) 60 ημερομίσθια 2

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν από 01.07.2016 μέχρι 08.07.2016 και από ώρα 09.00 έως 13.00 στη Γραμματεία της ΔΕΘ (30ς όροφος), Δ/νση: ΣΟΛΩΜΟΥ 41 - ΑΘΗΝΑ, την ειδική έντυπη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης:
-    Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος
-    Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψηφίου κλπ)
-    Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας
-    Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Η ειδική έντυπη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση διανέμεται από τη Γραμματεία της ΔΕΘ στην ανωτέρω Διεύθυνση και αρμόδια είναι η κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜ.

Σημείωση: Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απαοχόλησής τους στη ΔΕΗ Α.Ε.