Οικονομία

Καμμένος: Και τα νυχτερινά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Καμμένος: Και τα νυχτερινά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Την καταβολή των νυχτερινών ανακοίνωσε απο το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Καμία μείωση αλλά αύξηση θα δουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος σύμφωνα με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ενώ έκανε γνωστό ότι σε συμφωνία με την διαπραγματευτική ομάδα αλλά και του πρωθυπουργού θα λαμβάνουν πλέον και τα νυχτερινά.

Επίσης αναφέρθηκε και στην καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στα Σώματα Ασφαλείας που προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα.

Ο κ. Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης για το αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά την τεράστια πίεση, όπως είπε, για τη μείωση του προϋπολογισμού εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το μισθολόγιο χωρίς να επιβαρύνει το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της χώρας, κάνοντας μια συνετή πολιτική, καταφέρνει όχι να μειώσει έστω και ένα ευρώ μισθό στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά αντίθετα να δοθούν 19,5 εκατ. ως ένα μέρος από την οφειλόμενη αποκατάσταση από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.