Οικονομία

Ο ΟΑΕΔ αλλάζει πάλι τα τελικά αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας

Ο ΟΑΕΔ αλλάζει πάλι τα τελικά αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας Ο ΟΑΕΔ αλλάζει πάλι τα τελικά αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας
Ο ΟΑΕΔ αλλάζει πάλι τα τελικά αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας Ο ΟΑΕΔ αφαίρεσε τα τελικά αποτελέσματα για τις 4.413 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας σήμερα το πρωί μετά από ανακοίνωση του Οργανισμού ότι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν εκ νέου.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί και μετά από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από τον ΟΑΕΔ χθες το μεσημέρι, αφαιρέθηκαν τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού λόγω τεχνικού προβλήματος όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr τα τελικά αποτελέσματα για τις προσλήψεις ειδικοτήτων Πληροφορικής αφαιρέθηκαν από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ λόγω λαθών που παρουσιάστηκαν στις ενστάσεις των υποψηφίων και θα ακολουθήσουν αλλαγές στους επιτυχόντες.

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται ανάκληση των αποτελεσμάτων στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ λόγω λαθών που προέκυψαν στον υπολογισμό της μοριοδότησης την πρώτη φορά και σήμερα λόγω λάθους στις ενστάσεις.

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας απαξίωσαν ουσιαστικά το πρόγραμμα αφού αμφισβητείτε το αδιάβλητο της διαδικασίας.

ρεπορταζ:dikaiologitika.gr