Οικονομία

62 θέσεις πρακτικής άσκησης στo Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

62 θέσεις πρακτικής άσκησης στo Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ AE) προσφέρει σε νέους και νέες από 18 έως 35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε έναν πολιτιστικό οργανισμό διεθνούς βεληνεκούς και υλοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων.

Η πρωτοβουλία Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων του ΙΣΝ στοχεύει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και νέων ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη νέα γενιά.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης αφορά πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ στο σύνολό του, μέσα από στενή συνεργασία με την ομάδα της ΚΠΙΣΝ ΑΕ. Παράλληλα, εξοικειώνει τους ασκούμενους με το ευρύτερο πολιτιστικό και κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο δραστηριοποιείται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μέσα από το πρόγραμμα, οι ασκούμενοι θα αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, επίλυσης προβλημάτων και εφαρμογής των γνώσεών τους, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας ενός δυναμικού, πολυσχιδούς οργανισμού.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με τους φορείς, η ΚΠΙΣΝ ΑΕ προκηρύσσει επίσης, με χωριστή προκήρυξη, θέσεις πρακτικής άσκησης για προγράμματα συνεργασίας με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Προκήρυξη για 62 θέσεις πρακτικής άσκησης στην Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΑΕ (ΚΠΙΣΝ ΑΕ)

Ο συγκεκριμένος κύκλος πρακτικής άσκησης θα αρχίσει τον Δεκέμβριο 2019 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2020

Συνολικές διαθέσιμες θέσεις: 62

Έναρξη πρακτικής άσκησης: 13 Δεκεμβρίου 2019 (τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών) και 16 Δεκεμβρίου για τα υπόλοιπα τμήματα

Λήξη πρακτικής άσκησης: 30 Ιουνίου 2020

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 27 Σεπτεμβρίου 2019, 14:00 (ώρα Ελλάδας)

Κληρώσεις υποψηφίων: 9 Οκτωβρίου 2019

Διαδικασία συνεντεύξεων: Οκτώβριος – Νοέμβριος 2019 (τύπος Ι & ΙΙΙ)

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας

Για ερωτήματα και διευκρινίσεις παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις. Εάν έχετε επιπλέον απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ήδη συμμετάσχει σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ΚΠΙΣΝ, καθώς και συγγενείς (έως και τρίτου βαθμού) εργαζομένων και Διοίκησης στην ΚΠΙΣΝ ΑΕ, δε μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Όσοι επιλεγούν θα χρειαστεί να καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση για τη μη ύπαρξη καταδίκης για συγκεκριμένα αδικήματα που θα μπορούσαν να σχετιστούν με τη σκοπούμενη πρακτική άσκηση καθώς και για τη μη συγγένεια (έως και τρίτου βαθμού) με εργαζόμενους και Διοίκηση στην ΚΠΙΣΝ ΑΕ

Δείτε περισσότερα εδώ

NETWORK