Οικονομία

Πρακτική για φοιτητές στην Attica Bank

Πρακτική για φοιτητές στην Attica Bank Πρακτική για φοιτητές στην Attica Bank
Πρακτική για φοιτητές στην Attica Bank Την πρακτική τους άσκηση μπορούν να κάνουν στην Attica Bank από 01.10.2014 έως 31.03.2015 φοιτητές ΤΕΙ της χώρας .Το αντικείμενο απασχόλησης των φοιτητών στην θα αφορά όλο το φάσμα των Τραπεζικών εργασιών.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές για την πρακτική άσκηση στην Attica Bank για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μάρθα Παραδείση τηλ. 210 3669118 και τον κ. Δημήτριο Μπαρμπαριώτη τηλ. 210 3669124 (καθημερινά 08:00-15:15) ή να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας (Ομήρου 23, Αθήνα, 1ος όροφος).

Επίσης, μπορούν να αποστείλουν e-mail για να μας γνωρίσουν ότι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Τράπεζά μας στη ηλεκτρονική Διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη της Πρακτικής τους Άσκησης:

·         Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

·         Βιογραφικό Σημείωμα

·         Βεβαίωση Σπουδών Πρακτικής Άσκησης (μόλις εκδοθεί από τη γραμματεία)