Οικονομία

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στην Αμφίπολη

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στην Αμφίπολη
Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στην Αμφίπολη Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός Ειδικού Συνεργάτη στο δήμο Αμφίπολης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία σε θέματα υποστήριξης και λειτουργίας Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ.

 Το αντικείμενο, τα ειδικότερα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που θα αναλάβει ο προσλαμβανόμενος ειδικός συνεργάτης είναι διοικητική-γραμματειακή υποστήριξη του Δημάρχου και διοικητική-λογιστική υποστήριξη του Γραφείου Λογιστηρίου και Προμηθειών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
1)    Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
2)    Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ Διοικητικής και Οικονομικής κατεύθυνσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
3)    Εργασιακή εμπειρία απασχόλησης σε θέματα Διοίκησης και Οικονομίας των ΟΤΑ. Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
• Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα,
από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
• Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Η πλήρωση της προαναφερόμενης θέσης θα ενεργηθεί με απόφαση του Δημάρχου, που θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ο οποίος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση (παρ. 4 άρθρο 163 Ν.3584/2007). Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων με βιογραφικό σημείωμα και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα και την εμπειρία τους (τίτλοι σπουδών, υπεύθυνες δηλώσεις) θα υποβληθούν εντός δέκα (10) ημερών από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αμφίπολης, δηλαδή έως και την 24-11-2014 στο Γραφείο Δημάρχου (Κων/νου Κιορπέ 22, Ροδολίβος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.