Οικονομία

Πάνω από 700 προσλήψεις σε δήμους και φορείς

Πάνω από 700 προσλήψεις σε δήμους και φορείς
Πάνω από 700 προσλήψεις σε δήμους και φορείς Αιτήσεις για προσλήψεις εποχικών μέσα στην εβδομάδα. Με προσωπικό ενισχύονται δήμοι, παιδικοί σταθμοί, δημοτικές επιχειρήσεις, ΤΕΙ και οι σχολές ΕΛΑΣ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτή την περίοδο.

17 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό προσωπικό για τις λειτουργικές ανάγκες των τμημάτων της κατά τη διδακτική περίοδο 2014-2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκαεπτά (17) ατόμων στα πλαίσια υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά και τυπικά προσόντα:

2 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες μουσικής ΔΕ Νυκτών οργάνων (κιθάρα)
1 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες μουσικής ΔΕ Χάλκινων Πνευστών Οργάνων (τρομπέτα)
3 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες μουσικής ΔΕ Σύγχρονου τμήματος (1 ηλεκτρική κιθάρα, 1 κρουστά, 1 μπουζούκι)
1 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες μουσικής ΔΕ Παραδοσιακής μουσικής (παραδοσιακά κρουστά)
3 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες μουσικής ΔΕ Θεωρητικά
3 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες Εικαστικών ΔΕ (2 Ζωγραφική, 1 Εκαστικά & Styling)
1 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες Μοντέρνου Χορού ΔΕ
2 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες Θεάτρου ΔΕ
1 Επιμορφωτές/Διδάσκοντες μουσικής ΔΕ (Μουσική Προπαιδεία)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση : Ευρωπός, τηλ 23433 50616,50614,50633) κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στις τοπικές εφημερίδες (ημ/νία δημοσίευσης : 13/11/2014).

Δείτε περισσότερα εδώ


 

12 προσλήψεις στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ –ΧΟΡΤΙΑΤΗ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για τη λειτουργία των Κολυμβητικών Τμημάτων στην επικράτεια του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη περίοδο 2014 – 2015, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (08) μηνών, συνολικό αριθμό δώδεκα (12) ατόμων, γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με ειδικότητα κολύμβησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση : Απ. Σαμανίδη 21, Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, 1ος όροφος, γραφεία ΚΕΠΑΠ, τηλ 2313.301099), κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00, από την Πέμπτη 13/11/2014 και για δέκα (10) ημέρες έως και την Δευτέρα 24/11/2014.

Δείτε περισσότερα εδώ


 

28 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Νότιου Πηλίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που εδρεύει στην Αργαλαστή, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

20 ΥΕ Εργάτες καθαριότητας
4 ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
2 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (εκσκαφέα – φορτωτή) (ομάδας Β΄ τάξης Δ΄)
1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών αυτοκινήτων
1 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών αυτοκινήτων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νοτίου Πηλίου, Αργαλαστή Μαγνησίας, Τ.Κ.37006, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Σγαρδώνη ή κας Λαλιά (τηλ. επικοινωνίας: 2423055659). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε περισσότερα εδώ


 

10 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού – Ευόσμου (ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.)» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κορδελιού-Ευόσμου», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί των οδών Κοσμά Αιτωλού και Πινδάρου γωνία, Εύοσμος, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
2 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
5 ΥΕ Καθαριστριών-στών
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοσμά Αιτωλού και Πινδάρου γωνία, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό τμήμα υπόψιν κ. Ουζούνη Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 2310 703177). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε περισσότερα εδώ


 

21 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πρέβεζας

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας προκηρύσσει τις θέσεις του διδακτικού προσωπικού ( καθηγητές μουσικής ) στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας « ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ », για το σχολικό έτος 2014-2015, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του Β.Δ/τος 16/1966, ως εξής :

Διευθυντής του Ωδείου (1)
Μαέστρος Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής (1)
καθηγητές πιάνου (2)
καθηγητές θεωρητικών (3)
καθηγητές κιθάρας (3)
καθηγητής για τουμπερλέκι (1)
καθηγητή για σαντούρι (1)
καθηγητές βιολιού (1)
καθηγητής κρουστών (1)
καθηγητές Πνευστών (2)
καθηγητής Λαούτου (1)
καθηγητές μονωδίας (1)
καθηγητής βιολοντσέλου (1)
καθηγητές αρμονίου-ακορντεόν (2)

Η πλήρωση των ανωτέρω θέσεων για το σχολικό έτος 2014 – 2015, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των μαθητών που θα εγγραφούν στις ανωτέρω σχολές και τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ”. Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη απαραίτητα πρέπει να είναι κάτοχοι νομίμων διπλότυπων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών όπως προβλέπεται στη σύμβαση μίσθωσης έργου άρθρο 6 , παραγρ. 6 του Νόμου 2527/1997και το Νόμο 3996/τ.Α΄/ΦΕΚ 170 /5-8-2011. Για πληροφορίες να απευθύνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας , ΚΟΥΓΚΙΟΥ 22 – 48100 ΠΡΕΒΕΖΑ, στο τηλέφωνο 26820 – 25320 τις εργάσιμες ημέρες από ώρα 10:00 π.μ. Έως 13:00 μ.μ. Οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβληθούν στο Δήμο Πρέβεζας από Δευτέρα 10/11/2014 έως και Δευτέρα 17/11/2014 και ώρα 13.00 μ.μ.


 

14 προσλήψεις στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ) στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

6 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
3 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
2 ΔΕ Μαγείρων
3 ΥΕ Καθαριστών –Βοηθητικού προσωπικού
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 143 41, απευθύνοντάς την στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος υπόψιν κ. Ειρήνη Δημητριάδη (τηλ. επικοινωνίας: 213-2049044, 213-2049045).


 

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλλιθέας

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”», που εδρεύει στην Καλλιθέα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
5 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
2 ΥΕ ΓΕΝ. ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”» Δήμου Καλλιθέας, Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, Τ.Θ.78514, Τ.Κ.17602, υπόψη κας Αγγ. Τσιακμάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2109598555).

Δειτε εδω την προκηρυξη


 

24 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σπατών Αρτέμιδος

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, που εδρεύει στα Σπάτα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

10 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
5 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
2 ΔΕ Μαγείρων
2 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων
5 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασ. Παύλου, Σπάτα Αττικής, Τ.Κ. 19004, υπόψη κ.κ. Μπούρδη Δημητρίου και Κουλουριώτη Γεωργίου (τηλ. επικοινωνίας: 2132007366 και 2132007367 αντίστοιχα).

Δειτε εδω


 

30 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει  την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νέας Σμύρνης, που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, και συγκεκριμένα τα εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

13 ΥΕ Εργατών Αποκομιδής Απορριμμάτων
12 ΥΕ Οδοκαθαριστών
5 ΔΕ Οδηγών Containers Γ΄+ Ε΄ κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέα Σμύρνης, Ελευθερίου Βενιζέλου 14, Τ.Κ. 17121 απευθύνοντάς την στην Υπηρεσία Διοικητικού, υπόψη κας Ευαγγελίας Π. Παλαιολόγου (τηλ. επικοινωνίας:2132025796). Ώρες υποβολής αιτήσεων: 9:00 έως 14:00.

Περισσοτερα εδω


 

25 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σιθωνίας

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας Νομού Χαλκιδικής που εδρεύει στην Νικήτη Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ
1 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
1 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΓΚΡΕΪΝΤΕΡ)
2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ)
1 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΦΟΡΤΩΤΗΣ)
1 ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ)
1 ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ)
14 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 1) Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας, Τ.Κ. 630 88 Νικήτη, απευθύνοντας την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Πολυγυρινού Καρρά Νικολάου (τηλ. επικοινωνίας: 23753-50105-50100) ή 2) Δημοτική Ενότητα Τορώνης, Τ.Κ. 630 72 Συκιά, απευθύνοντας την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Κοκκώνη Μαρία (τηλ. επικοινωνίας: 23753-50200-201). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

16 θέσεις εποχικών στους παιδικούς σταθμούς Καστοριάς

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα έξι (16) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, που εδρεύει στην Καστοριά και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

5 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
5 ΔΕ Μαγείρων
6 ΥΕ Καθαριστών, Καθαριστριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, Λ. Κύκνων 1 Τ.Κ. 52100, Καστοριά, Ν. Καστοριάς απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπ’ όψιν κυρίας Ζάγκα Αριστούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2467027777).


 

25 προσλήψεις στο Δήμο Κηφισιάς

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του Δήμου Κηφισιάς, που εδρεύει στην Κηφισιά, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

9 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
10 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ
2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
2 ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
2 ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 3, Τ.Κ 14561 ΚΗΦΙΣΙΑ, υπόψιν κ. Κοκκορού Παναγιώτας και κ. Ζούμπου Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 213 2007 186 & 213 2007155 ).


 

18 θέσεις εργασίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, που εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών του Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

4 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
1 ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
6 ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ
4 ΥΕ ΛΑΝΤΖΙΕΡΩΝ
2 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 13679-Αχαρνές, απευθύνοντάς την στo Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών, υπόψιν κ. Υπαστυνόμου Α΄ ΜΗΤΙΛΟΥΔΗ Δημητρίου (τηλ. επικοινωνίας: 210-2424107, 210-2424156 κατά τις ώρες 08.00-14.00΄).


 

50 θέσεις εργασίας στο Δήμο Γλυφάδας

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (50) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στην Γλυφάδα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου [JCB] (Ομάδας Β΄ Τάξης Δ΄)
1 ΔΕ Τεχνίτη τροχών αυτοκινήτων [Βουλκανιζατέρ]
20 ΔΕ Οδηγών Φορτηγών [Απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)]
27 ΥΕ Εργατών καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Γλυφάδας, Άλσους 15, Τ.Κ.:16675, Γλυφάδα απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Ε. Σουλελέ (τηλ. επικοινωνίας: 2132025221-222-223-224). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η Υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (50) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Γλυφάδας, ξεκινά από 6 Νοεμβρίου έως 17 Νοεμβρίου 2014 στο Δημαρχείο Γλυφάδας , Άλσους 15, 2ος  όροφος- Γραφείο Προσωπικού,  κατά τις ημέρες και ώρες κοινού (8.15 π.μ. έως 2.00 μ.μ).


 

29 θέσεις εποχικών στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι εννέα (29) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που εδρεύει στην Αργυρούπολη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

10 ΥΕ Εργατών καθαριότητας
13 ΥΕ Εργατών καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων)
1 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων Γ+Ε΄΄ κατηγορίας (χωρίς ψηφιακό ταχογράφο)
2 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων Γ΄ κατηγορίας (χωρίς ψηφιακό ταχογράφο)
2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων Α΄ ειδικότητας
1 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων Γ΄ κατηγορίας (με ψηφιακό ταχογράφο)
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κύπρου 68, Αργυρούπολη, Τ.Κ.
16452, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κας Δήμητρας Κρεντήρα και κας Χριστίνας Δημητρακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2132018700). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

25 θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που εδρεύει στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης – ΑΤΤΙΚΗ

9 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
8 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
2 ΔΕ Μαγείρων
1 ΥΕ Βοηθός Μάγειρα
3 ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό
2 ΥΕ Καθαριστριών (εσωτερικών χώρων)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αφροδίτης 2, Τ.Κ. 16671 Βουλιαγμένη, απευθύνοντάς την στο τμήμα Διοίκησης, υπ΄όψιν κας Στ. Κασίμη (τηλ. Επικοινωνίας: 2132020773 &7).


 

47 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Ζωγράφου

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει ο Δήμο Ζωγράφου. Ο δήμος ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα επτά (47) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου που εδρεύει στου Ζωγράφου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας Εσωτερικών χώρων (Κοιμητήριο)
3 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας Εξωτερικών χώρων (Κοιμητήριο)
6 ΥΕ Εργατών Συνεργείου Ταφών – Καθαριότητας (Κοιμητήριο)
1 ΔΕ Τεχνιτών (Φαναρτζής – Φανοποιός)
1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Εσκαφέας – Φορτωτής)
2 ΔΕ οδηγών απορριμματοφόρων φορτηγών (Δίπλωμα Γ’ και με κατοχή κάρτας ψηφιακού ταχογράφου)
1 ΔΕ Χειριστών Σαρώθρων (μηχανικές σκούπες οδών)
1 ΔΕ Χειριστών Πλυντηρίου (κάδων)
1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Φορτωτής)
1 ΔΕ Τεχνιτών Ελαστικών
20 ΥΕ Εργατών πληρωμάτων (πληρώματα απορριμματοφόρων φορτηγών, πλυντηρίων κάδων, οδοκαθαριστών, πλυντηρίου οχημάτων)
1 ΔΕ Ηλεκτρολόγος
6 ΥΕ Εργάτες Φύλακες – Νυχτοφύλακες (Κοιμητήριο)
1 ΔΕ Οδηγός (Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) (Κοιμητήριο)
1 Νεωκόρος (Κοιμητήριο)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 7, Τ.Κ. 15772, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού υπόψη κα. Αγγελοπούλου, με θέμα (για την προκήρυξη με αριθμό ΣΟΧ 3/2014) (τηλ. επικοινωνίας: 2132024171, 151, 184).


 

57 θέσεις εργασίας στο Δήμο Δέλτα

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά
πενήντα επτά (57) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Δέλτα που εδρεύει στην Σίνδο – Θεσσαλονίκης, Νικολάου Πλαστήρα 13, Τ.Κ 57400, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
9 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων Φορτηγών
2 ΔΕ Χειριστής Ελαστικοφόρου Εκσκαφέα Φορτωτή (τύπου JCB)
1 ΔΕ Χειριστής Αγροτικού Ελκυστήρα
1 ΔΕ Ανυψωματικού Μηχανήματος (καλαθοφόρου)
2 ΔΕ Τεχνιτών (Ηλεκτρολόγων)
41 ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δέλτα, Νικ. Πλαστήρα 13, Τ.Κ. 57400, Σίνδος, (τηλ. επικοινωνίας: 2310 797411). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

14 προσλήψεις στο Δήμο Περιστερίου

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την εκτέλεση του έργου «Εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου», συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

1 ΔΕ Καθηγητής μουσικής για τη διδασκαλία μουσικοκινητικής αγωγής
1 ΔΕ Καθηγητής μουσικής υποχρεωτικών & ανώτερων θεωρητικών
1 ΔΕ Καθηγητής σύνθεσης
1 ΔΕ Καθηγητής κλασικής κιθάρας
1 ΔΕ Καθηγητής Δ/νσης χορωδίας
1 ΔΕ Καθηγητής σαξοφώνου- ιστορίας μουσικής
1 ΔΕ Καθηγητής φλάουτου- φλογέρας
1 ΔΕ Καθηγητής σύγχρονων και παραδοσιακών κρουστών
1 ΔΕ Καθηγητής μουσικών συνόλων εγχόρδων νυκτών
1 ΔΕ Καθηγητής ηλεκτρικού μπάσου
1 ΔΕ Καθηγητής σύγχρονου τραγουδιού
1 ΔΕ Καθηγητής μονωδίας
1 ΔΕ Καθηγητής συνοδείας πιάνου τάξης μονωδίας σύγχρονου τραγουδιού
1 ΔΕ Καθηγητής για τη διδασκαλία ντραμς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ, ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε ημερήσια εφημερίδα και της ανάρτησής της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Περιστερίου και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.peristeri.gr. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο πρωτόκολλο του Δήμου, Πλατεία Δημοκρατίας 1, Τ.Κ.12134, Περιστέρι.


 

36 θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας 36 μουσικών με σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς, αναλυτικότερα σε Τμήματα και Σχολές:

 Σύγχρονο Τμήμα: 5 άτομα (Αρμόνιο 2, Ηλεκτρική Κιθάρα 1, Ηλεκτρικό Μπάσο1, Ακορντεόν 1)
 Μουσική Προπαιδεία: 1 άτομο
 Λαϊκή & Παραδοσιακή Μουσική: 1 άτομο
 Θεωρητικά & Ανώτερα Θεωρητικά: 5 άτομα
 Νυκτά (κιθάρα): 5 άτομα
 Έγχορδα: 5 άτομα (Βιολί 3, Βιολοντσέλο 2)
 Βυζαντινή Μουσική: 1 άτομο
 Κλασικά Κρουστά: 1 άτομο
 Πληκτά (Πιάνο): 6 άτομα
 Μονωδία: 2 άτομα
 Πνευστά: 4 άτομα (Φλάουτο 1, Κλαρινέτο 1, Τρομπέτα 1, Σαξόφωνο 1)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Καβάλας κ. Παράσχου Ευαγγελία, η οποία μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλεί την σχετική αίτηση και θα καταχωρεί αυτήν σε ειδικό πίνακα. Σε περίπτωση απουσίας της, θα την αναπληρώνει η υπάλληλος Στεφανίδου Θεοπίστη. Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (Βενιζέλου 67) κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.


 

123 θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας γνωστοποιεί την πρόσληψη μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων, μετά από διαδικασία αξιολόγησης, με προβλεπόμενη ωριαία αντιμισθία οκτώ (8) Ευρώ πλέον εργοδοτικών εισφορών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

1. Δύο (2) μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών για την επικουρία των μελών ΔΕΠ στην άσκηση των φοιτητών, την διεξαγωγή φροντιστηρίων, εργαστηριακών ασκήσεων, εποπτεία εξετάσεων και διόρθωση ασκήσεων, από την ημερομηνία πρόσληψης έως τις 31/12/2014.

2. Δεκαπέντε (15) υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών για την επικουρία μελών ΔΕΠ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο από την ημερομηνία πρόσληψης έως τις 31/12/2014. Δειτε εδω περισσότερα

21 πτυχιούχοι μηχανικών και πληροφορικής στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Tο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν πρότασεις για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, διάρκειας ενός (1) έτους, για είκοσι μία (21) θέσεις εξωτερικών συνεργατών, με τα προσόντα, όπως προσδιορίζονται παρακάτω:

2 με Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Ηλεκτρονικής
2 πτυχιούχων ΑΕΙ εικαστικών τεχνών
1 Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ
2 πτυχιούχων ΑΕΙ
2 Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί Η/Υ ΑΕΙ
1 με Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ τμήματος Πληροφορικής, Μηχανικού Υπολογιστών
2 Προγραμματιστές Android
2 Αρχιτέκτονες ΑΕΙ
4 πτυχιούχοι ΑΕΙ
1 με Δίπλωμα ή Πτυχίο Ηλεκτρ. Μηχανικού, Μηχ. Η/Υ, Πληροφορικής ή/και Τηλεπικοινωνιών, Επιστήμης Υπολογιστών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 17-11-2014 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60037, 15310 Αγία Παρασκευή).


 

27 θέσεις στον Οργανισμό Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Πειραιά

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝ προκηρύσσει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝ), που εδρεύει στον Πειραιά επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 6, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Λειτουργία του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα μήνες (12). Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

2 Ανώτερα Θεωρητικά
2 Υποχρεωτικά Θεωρητικά
7 Πιάνο
4 Κιθάρα
1 Βιολί
1 Τρομπέτα
1 Αρμόνιο
1 Μονωδία – Τραγούδι
1 Μουσική Αγωγή (για παιδιά 4-6ετών)
1 Μπουζούκι
1 Ηλεκτρικό Μπάσο – Θεωρητικά Τζαζ
2 Ηλεκτρική Κιθάρα
1 Ντραμς
1 Βυζαντινή Μουσική
1 Τζαζ τραγούδι

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση δηλώνοντας ρητώς την ειδικότητά τους, τον κωδικό θέσης της προκήρυξης καθώς και όλα τα απαιτούμενα προσόντα τους όπως αναφέρονται στον Πίνακα Β και στην ενότητα «Απαραίτητα δικαιολογητικά» και να την υποβάλουν στα γραφεία του ΝΠΔΔ ΟΠΑΝ, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ), Καραγιώργη Σερβίας 6 – Πλαζ Βοτσαλάκια – Καστέλα Πειραιάς, Τ.Κ. 185 33.


 

106 θέσεις στο ΤΕΙ Ηπείρου
H Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ), ενδιαφέρεται να συνεργαστεί, με έως εκατόν έξι (106) Συνεργάτες για την υλοποίηση της Πράξης «ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ» (το έργο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηπείρου) με σύμβαση ανάθεσης έργου και δυνατότητα παράτασης, εφόσον το ορίζουν οι ανάγκες υλοποίησης του έργου, μετά από εισήγηση του Επιστημονικού Υπεύθυνου και έγκριση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το φυσικό αντικείμενο συνίσταται στα εξής:

ανάπτυξη ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που θα βασίζεται σε πρωτογενές εκπαιδευτικό υλικό παρεχόμενο από μέλη ΕΠ που διδάσκουν ή έχουν διδάξει αντίστοιχα μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου και θα πληροί τις προδιαγραφές κατηγοριών (Α-), (Α) και (Α+) Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων. Δειτεε εδω περισσότερα

Ολες οι θέσεις εργασίας καθημερινα εδω